31-01-2016, 08:05 PM
hehe ...razmisljao sam koju fotku da stavim ali sam zbog Davida stavio ovu. Davide hteo sam da stavim sliku da vidis nasta covek lici posle 15dana kopanja ...verovatno bi izgubio volju..hehe. ali to nije cilj. Raki je u pravu. Ja cu da ti objasnim kako je to samnom islo pa ti vidi. Ja nisam preterano iskusan ali sam uporan. Pre dve godine sam poceo, 6dana nedeljno sam radio svoj posao, sedmi dan (nedelja) sam ustajao u 3i30h vozio 2ipo sata lutao i kopao 12sati pa vozio kuci 2ipo sata pa u ponedeljak na posao, i tako cele godine. I bio sam los 200- 300eura zbog troskova. Prvo sam naucio sta je halkopirit..hehe... ali sam na kraju nasao zlato a niko mi nista nije pokazao. ti sad imas vise informacija nego ja pre dve godine. Prosle godine je vec drugacija situacija. Ove godine samo to radim...i opet kazem da probam da to radim, jer ja sad ne znam gde da kopam i dalje je to neizvesan ishod. Kad me neko pita gde da kopa ja zaista ne znam, ja ni za sebe ne mogu da nadjem zlato. Koloseum ti mislis deesno na slici gde sam kopao ...ne vidi se lepo ali ima obicne zemlje metaripo pa ispod je pesak, plus stabla itd a prasina je u potoku. Davide na slici se vidi da je neko davno tu kopao nazalost los kvalitet. Ta slika nije iz Jasikove vec iz Male Jasikove, imaju dva potoka ja sam bio u juznom i nisam nasao zlato..samo sam obisao potok, nisam dugo bio u njemu....pozzzz svima