31-01-2016, 06:24 PM
Vulkan haha to je uredu ali samo ako prolazi pored zlatne zile pa da izbaci ako ne nista od toga kod mene na dvadeset km ima dva vulkana u okolini nigde nema ni traga od samorodnog zlata samo da znas davide da teorija i praksa nemaju puno veza jedno sa drugo a u proseku u srbuji nalazis od 0,5 do gram pa ti mozes mastati i od dvadeset g samo da znas uopste nisam ni zavidan ni nista samo ocu da pomognem zato sto sam i ja bio jos gori i jos vise samouvereniji od tebe ali sam sad stao na loptu sto kazu sa dva cola naprimer se ne nadaj vecoj kolicini ako imas vise od dva cola mozes nesto da se nadas ali daleko manje od toga sto mislis trebas preraditi sto vise kubika a ne lutati po brdima sa znanjem o teoriji druze sto mislis da samo ti znas kako se i gde nalazi pravis totalno pocetnicke greske bez uvrede tako svako razmislja ko pocinje ja sam prvi tako razmisljao za ozbiljno bavljenje ovim sportom ti prvo treba mukotrpan rad koji nemozes ni zamisliti koliko je tezak posle pet sest dana ja sam naprimer radio po petnest sata dnevno posle pet dana 1,5grama a ti posto vidim da bolje znas druze odi pa svima nama dokazi kako mi nismo u pravu a ti jesi ali molim te izvedi matematiku lepo tipa toliko put toliko hrana toliko gorivo toliko naso dokazi nam to sto govoris ja cu se prvi izvinuti javno ako uspes u tome ne zaboravi da te ne odvracam od ideje cak bi voleo da zajedno i ispiramo da budemo kolege ispiraci ali brate prvo skoci pa kazi hop pozdrav