15-01-2016, 08:56 PM
Nije tako postovani GrotaGold ali kad procitam sta ljudi pisu u 21 veku u doba satelita i mobilnih telefona u doiba metal detektora nemogu da vewrujem da ljudi jos veruju u karakondzule i da poslke 7 god ako zlato bude u zemlji ko ga dodirne taj umire,pa ti ljudiu su za crtane filmove ili SF proidukciju a ne za ovo vreme,zar oni neznaju da saberu 2 i 2 pa ljudiu su sakrivali to blago pre sto,dvesto godina kako je taj doticni mogao da sacuva svoje blago nego da prosiri pricu o prokletstvu,karakondzulama koje cuvaju to blago,zamisli glupost da jos veruju u prokletstvo,da posipaju pepeo po raznim grobnicama i rupama,da [ricaju da posle 7 godina zlato u zemlji otpusta neku misterioznu energiju koje ubija nalazaca ako dodirne blago,pa cuo sam da daju 10% onome ko prvi dodirne nadjeno blago,zovite mene ja cu za 3% da se kupam u njemu,to su ljudi sa krampom i lopatom a neretko i sa dinamitom,koji sve zivo prerovase i digose u vazduh,pa nihje slucajno sto nas ostaLE NORMALNE TRAGACE gledaju kao lopove i varvare koji sve zivo porusise i porekopase,juce je na PRVOJ na VICE bila poduza reportaza o Tragacima iz istoicne i juzne Srbije ko je gledao moze da vam kaze da nista lepo i dobro nisu imali da kazu o nama,a reportaza je trajala sat vremena,zasto nam ovo treba,da nas ostali svet sem vlasti gledaju ko vandale i lopove,svercere i preprodavce nacionalnog blaga,ali da djavoli i krvopije cuvaju prokleto blago,ma daj Grota o cemu to pricamo,prvoi narod koji ovo radi treba da se opismeni,da neveruje u kojekakve natprirodne sile,ima nekazem da nema ali siguran sam da nema natprirodnih zivuljka koje cuvaju to i takvo blago,