14-12-2015, 08:54 PM
Kao sto rece kolega prvo teba naci zlato pa onda razmisljati o kupovini masine za ispiranje.Ja sam ranije prodavao jednu masinu i javljali su mi se ljudi iz Srbije ali i sire .Uvek sam im preporucivao, prvo ljudi nadjite zlato pa kupite tanjirce i kada sa tanjircetom budete konstantno uspevali da isperete pola grama dnevno onda razmisljajte o masini.Naravno nisu se ponovo javljali.Ja koristim Honda model WB20XT ,to je pumpa od dva cola i kosta oko 400 evra a moze polovna da se nadje za 200 evra.Ali nemojte kupovati po pijacama nove pumpe kineske i na njima pise da je Honda i prodaju se od 120 do 150.To su plagijati ,pumpa Hondina se kupuje kod ovlascenih prodavaca.Znam jednu prodavnicu u Beogradu i ima jedna u Novom Sadu.Nemojte eksperimentisati sa dvotaktnim pumpama zato sto sa tim pumpama nikada nisi siguran da li ce da upali.Hondina je cetvorotaktna i pali svaki put,bilo da je stajala godinu dana ona uvek upali iz prve,takodje i povuce odmah tako da nemora da se radi "prajming"(izvinjavam se zaboravio sam kako se kaze prajming na Srpskom).