14-09-2014, 03:24 AM
(13-09-2014, 09:54 PM)citytaxi link Piše: Mene zanima kako izgleda ulaz ??? . Dali ima neki kamen na ulaz , mozda plocu sa nekom pisanijom , ??? Sa koje strane je obicno ulaz , istok , zapad , severoistok . . . , To nikada nisam video uzivo ali me zanima , a verujem jos dosta clanova foruma , pa bih molio nekog malo nacitanijeg ,ako ima volju da nam to lepo opise , mozda neko naleti slucajno , a nema pojma o cemu se radi ?
Mnoge zanima kako izgleda ulaz,jel da? Internet je cudo,nemoras da budes nacitan i da cekas,nekog "nacitanog", da ti nesto kaze.Jednim klikom saznas sve.U tvom slucaju,sipas 10-15 litara nafte,krenes prema Crnajki,pa kad dodjes do tamo,okrenes glavu udesno,pa vidis malo podalje od puta 5-6 tumula na jednom mestu,cak je u jedan i bagerom usao covek do pola,pa imas divan presek tumula,kao na dlanu...skolski primer. ili odes do Rudne Glave,pa pored samog puta,covek napravio kucu naslonjenu na tumul,sta mislis,zbog cega?
Mudro,nema sta.Isto se nalazi sa desne strane od Bora kada ides,bas uz sam put,pre centra,ili skrenes od Miloseve Kule,desno,prema Klokocevcu,pa na par km sa leve strane,coveku u dvoristu,usred sljivara,tumul, "ko dusa",odmah,par metara od puta. Parkiras i gledas do mile volje. Sve je lako,samo kad se hoce. Znam da je najlakse da cujes od nekog,al veruj mi,nista lepse nego kad sam vidis ono o cemu pricamo. Mada,aj da ponovim...nije svako brdasce tumul