27-12-2013, 09:42 PM
Postovani kolega sasagre75 ! Vidim da si uporan da sam sebi dokazes da si u pravu. Najbolji nacin da to uradis je da na oznacenom mestu lepo zavrnes rukave i da kopas....NEMA TI DRUGE. Ja sam ti vec kazao da iz licnog iskustva znam da su to jako lazni prikazi i nazalost i rezultati. Kao prvo da ti pomognem malo. Svaki dobiven rezultat sa jasno izrazenom promenom boje na prikazanom skeniranom terenu a da se pritom taj objekat odnosno promena boje ne nalazi negde u centralnom delu prikaza vec na rubu slike OBAVEZNO PRIKAZUJE MINERALIZACIJU !!!. Ako pak zelis da se uveris da nije mineralizacija onda ponovi snimak tako da taj deo bude u snimanju negde u centralnom delu pa pogledaj rezultat. Ako je "predmet" nestao ...onda su stvari jasne a ako je pak pomeren i nalazi se na tom delu gde si i predpostavljao onda vredi proveriti i iz drugog ugla. Kod skeniranih i detektovanih predmeta na taj nacin osim jako izrazene crvene boje mora pored nje da se nalazi i jako izrazena plava boja...u suprotnom je to dokaz o mineralizaciji. Predpostavljam da u postavkama za skeniranje terena imas i opciju broja poslatih impulsa u jednom vremenskom intervalu i u odnosu na predjenu povrsinu. Ako koristis "auto" opciju...probaj da je promenis na manual i uzmi veci broj impulsa i ponovo skeniraj teren pa onda uporedi dobivene rezultate.
Nadam se da ti nisam odmogao ako nisam pomogao a ovo ti pisem sa dobrom namerom da se na vreme uveris u ispravnost rada sa takvim uredjajima da nebi gubio godine uzalud.
Nadam se da ti nisam odmogao ako nisam pomogao a ovo ti pisem sa dobrom namerom da se na vreme uveris u ispravnost rada sa takvim uredjajima da nebi gubio godine uzalud.