27-11-2013, 12:16 PM
radi se o tome da su clanovi pomenutog foruma mahom ...... i da su tretirani onako kako i pripada. ja sam dosao na forum i ponudio da uredim par tema vezano za samorodno zlato, znaci da trosim na njih moje vreme i trud i znanje. onda sam resio da prvo proverim o kakvim ljudima se radi, da li su uopste vredni toga, i pomenuo da ko hoce da ga ucim na terenu da mora da plati moje vreme i trud, ne zato sto sam stvarno zeleo novac nego da vidim reakciju. i kako se moglo pretpostaviti osuli su drvlje i kamenje na mene. rezigniran time sam obrisao dobar deo njihovog foruma, ali na zalost su imali bekap.
kakvi su to ljudi dovoljno govori podatak da su mi banovali Ip i da ne mogu da se logujem tamo, ako su oni u pravu zasto ne zele da sucelimo misljenja, neka svako iznese svoje stavove pa neka ljudi vide ko je u pravu. .........................
Delovi teksta su korigovani i obrisana mesta gde se spominje nešto što nema veze sa gore postavljenom temom. Kolega nastavi sa pisanjem ali bez spominjanja drugih foruma i njihovih članova ni u kakvom kontestu nevezano za temu. Vise neće biti opomene već direktnog brisanja !!! (administracija)
kakvi su to ljudi dovoljno govori podatak da su mi banovali Ip i da ne mogu da se logujem tamo, ako su oni u pravu zasto ne zele da sucelimo misljenja, neka svako iznese svoje stavove pa neka ljudi vide ko je u pravu. .........................
Delovi teksta su korigovani i obrisana mesta gde se spominje nešto što nema veze sa gore postavljenom temom. Kolega nastavi sa pisanjem ali bez spominjanja drugih foruma i njihovih članova ni u kakvom kontestu nevezano za temu. Vise neće biti opomene već direktnog brisanja !!! (administracija)