Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
ja imam kratak fitilj ma ajte molim vas
da begam i da se plasim to malo teze jer nema razloga za beganje to ovi umisljeni sto se plase svega i svacega oni beze ja razloga nemam da bezim niodkoga a ko bezi znaci nesto je zajebo pa preventivno bezi
ako si dobro procitao ja nikoga nebranim niti zastupam samo postavljam konkretna pitanja jer ste me smorili vise sa tim patrolama
dali su zakonske nisu ko su sta su i sve se svodi na pisanciju

MITO ohohoh to moze rogjace mito prihvatam naravno svi mi imamo cenu samo da bi neko meni dao mito to mora da bude ozbiljna cifra obavezno sa 3 nule posle broja 5
vidim neki se prodaju za 1000 dinara ginu za 300 dindzi a glume postenje

cika boda kad nekoga zastupa to radi sa stilom a taj stil ima cenu 5.000 evrica naravno kes na ruke moze i metal detektori u tom iznosu
moze zuto belo nema frke razumem ja da je kriza

eto mislim da ti je sada malo jasnije druze stari dr.jare tebi nemoram nista da objasnjavam znas ti sve to samo se pravis malo naivan

a ako mi budu dali kintu ili neki detektor pa tek onda ste obrali bostan ne da cu da ih zastupam vec cu dobrovoljno u patrolu garantujem pohapsio bi vas sve redom za manje od 15 dana
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova - od bodatajson - 28-08-2013, 04:21 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)