10-06-2013, 07:42 PM
(06-06-2013, 09:42 PM)grotagold link Piše: Ako ti pored svega gore navedenog fali samo kartica onda neznam sta da kazem ;D Lepo je na sajtu objasnjeno na sta treba obratiti paznju i ne samo to vec i na sam softver u uredjaju jer je bio skoro jedan kolega na forumu koga su izdigli za ebay_a za lovu reklamirali original a poslali kineski fals. Njegov serijski broj je bio kraci za jednu cifru a nalepnica veca od originala i ne samo to vec u samom programu nije bilo ni 10% onog sta treba da bude i covek se pita zasto je uredjaj tako slab? 8) :Pozdrav svima,
Zamoli Minelab da ti posalju karticu (ako si kupac njegovog proizvoda) slanjem serijskog broja i ne samo samog uredjaja vec i obe sonde ili pak pozovi ovlascenog dilera za Srbiju i zamoli coveka da se izvrsi kontrola kupljenog uredjaja (ako ga posedujes) i nadam se da nece biti problema. Osim u slucaju ako kod dilera ne proradi sujeta zato sto nije kupljeno preko njega...e za to neznam sta da ti kazem osim da kontaktiras distributivni centar u Irskoj i sa njima nece biti problema za proveru.
Nadam se da te nisam smorio ovim objasnjenjima.
ja sam poslao sedištu Minelab-a u Evropi serijski broj uređaja i odgovorili su mi da je detektor ok i da će mi za svaki slučaj poslati i karticu. Detektor je zaista veoma dubok, čak za skoro duplo dublji od GoldMax-a ali jedina zamerka je lošija diskriminacija. Za rad je izuzetno težak, meni i postavke je mnogo lakše razumeti i podesiti željene opcije.