08-02-2013, 11:19 AM
SD2100 ,
hvala ti , puno mi skracujes put do resenja , procitao sam ovaj nacrt zakona i to je neka budala samo prepisala zakon iz 60 godina kada obican covek nije smeo nista , a oni sada gadjaju nekog velikog igraca da mu uvale celu pricu i da se oni omaste , ali nece im to proci , sve cemo ih pohapsiti redom , vidis da nema mesta u zatvorima.
Pocela je serija na kanalu Diskaveri o ispiracima zlata u Kanadi , tamo bilo koji covek uzme u zakup deo zemlje pored reke , doveze masine , i bije li bije . Jedini uslov je da svo zlato proda ovlascenom otkupljivacu , normalno i plati koncesiju za to , na kraju porez na zaradu i to je sve. Nema istraznih radnji , nema filozofije , nema sranja i mita , samo rad i pare , dolari. Preporucujem , gledajte sta je demokratija i pravo na zivot i rad.
Koliko sam ja shvatio zlata ima od 3-5 grama po toni iskopanog materijala svuda u ist. Srbiji samo je poenta isprati sto vise tona na sat ili dan . Rad sa lopatom rucno je samo zaludjivanje i zarada od 20-50 evra dnevno , znaci treba ih prejebati na drugi nacin , ali kako ?
Pozdrav