01-02-2013, 09:16 PM
Sta da Vam kazem a da ne bude da ga hvalim samo zato sto ja imam deusa, koristim ga sa manjom sondom, za pocetak sezone u planu je i veca sonda...itd. Koristio sam razne modele ovo mi je treci (nikad rucni rad ;D), tacno od Maja ga imam. Lagan imao sam srecu pa sam uleteo na jedan teren koji nije bio taknut takoreci bio sam prvi
skinuo nevinost, e tu me je odusevio sa brzinom rada detekcije teren je mestimicno negde negde bio bas zagadjen otpadom.
Dubina klasika 30-35cm sester sa dobrim signalom, odlivci srebra velicine sacme 4,5mm na 15cm. Reakcija mu je veoma bitna stavka prilikom stelovanja R u + manja dubina ali bolje i brza pretraga, R u - sporija pretraga (mahanje sondom) ali je dublji,
Mana mu je da na granici detekcije oce da dobar signal prebaci u los, ali tu sve sumnjivo se kopa(disc.asov) nazalost nemam bas puno vremena samo vikend mi je na raspolaganju ali kako god lagao bih kad bih rekao da sam ekstra zadovoljan ali generalno moja ocena je jaka 4/ka i to samo zbog signala.
Upotreba deusa je veoma jednostavna nema koplikovanih namestanja stelovanja ....
za koji dan treba da izadje apdejt na V.3(kazu da ce da nadomeste sve nedostatke sa V.2) i nova sonda srednje velicine.
skinuo nevinost, e tu me je odusevio sa brzinom rada detekcije teren je mestimicno negde negde bio bas zagadjen otpadom.Dubina klasika 30-35cm sester sa dobrim signalom, odlivci srebra velicine sacme 4,5mm na 15cm. Reakcija mu je veoma bitna stavka prilikom stelovanja R u + manja dubina ali bolje i brza pretraga, R u - sporija pretraga (mahanje sondom) ali je dublji,
Mana mu je da na granici detekcije oce da dobar signal prebaci u los, ali tu sve sumnjivo se kopa(disc.asov) nazalost nemam bas puno vremena samo vikend mi je na raspolaganju ali kako god lagao bih kad bih rekao da sam ekstra zadovoljan ali generalno moja ocena je jaka 4/ka i to samo zbog signala.
Upotreba deusa je veoma jednostavna nema koplikovanih namestanja stelovanja ....
za koji dan treba da izadje apdejt na V.3(kazu da ce da nadomeste sve nedostatke sa V.2) i nova sonda srednje velicine.