30-01-2013, 01:31 AM
Neka se sabije i na velicinu klikera, 5 kila je 5 kila. Ne mozes da baratas sa 5 kila ko da nemas nista u rukama. Podigni 5 kila krompira i videces, da ces osetiti tezinu i dlan ce ti odreagovati pod teretom. To je prosto tako priroda uredila. Pod tezinom koza beli i zateze se i nije mi jasno zasto to pojedini negiraju. Sto se tice rekorda nasao sam podatak da je najveci grumen iznosio 120 kilograma, a pronađen je u Australiji 1869.godine tako da Brazil odpada. Poluga je teska 30 zarez nesto kilgrama, a malena je. Verovatno cete i nju podici ko od sale. Velicina predmeta apsolutno nema veze sa tezinom. To sto ces da ga sabijes na velicinu klikera, ne znaci da ces imati u ruci 5 gr vec 5.5 kilograma, a to je priznacete poprilicno tesko za onakvo prevrtanje ko na videu. Moje misljenje je da je ono sala od videa, a sad ko veruje nek veruje.
Ukoliko je stvarno zlato svaka mu cast. Za naredne dve godine je zavrsio posao. Pravac Las Vegas.
Ukoliko je stvarno zlato svaka mu cast. Za naredne dve godine je zavrsio posao. Pravac Las Vegas.