26-12-2012, 10:53 PM
Zdravo.Imas PI detektor koji se koristi iskljucivo za trazenje samorodnog,nastavak serije od SD -2000 izasao je otprlike 1995 god .Ja imam GPX-5000 i to mu je pradeda
tako da kazem.Sto se tice trazenja mozes da trazis sve sa njim,to je PI detektor ali mislim da taj model nema bas nikakvu diskriminaciju,tako da ces morati sve da vadis,sad opet zavisi na kakvom si terenu.Pogledaj ovaj video cuces mu zvuk kakav bi trebao da bude(mozda si vec i video) mozda ga nisi dobro nastelovao pa te sad zeza.Interesuje me odakle si ga koupio,jer je taj aparat prava retkost u Evropi,inace sam licno cuo od prodavca da i dana danas rade sa tim aparatom i da ga nemozes naci ispod 800-1000 evra,naravno zavisi u kakvom je stanju.Imas u internetu i upusvo za rukovanje ,pa ce ti mozda i to malo pomoci.Kakve sonde koristis,originalne ili ne.Veoma interesantno.Pozdrav!!!
tako da kazem.Sto se tice trazenja mozes da trazis sve sa njim,to je PI detektor ali mislim da taj model nema bas nikakvu diskriminaciju,tako da ces morati sve da vadis,sad opet zavisi na kakvom si terenu.Pogledaj ovaj video cuces mu zvuk kakav bi trebao da bude(mozda si vec i video) mozda ga nisi dobro nastelovao pa te sad zeza.Interesuje me odakle si ga koupio,jer je taj aparat prava retkost u Evropi,inace sam licno cuo od prodavca da i dana danas rade sa tim aparatom i da ga nemozes naci ispod 800-1000 evra,naravno zavisi u kakvom je stanju.Imas u internetu i upusvo za rukovanje ,pa ce ti mozda i to malo pomoci.Kakve sonde koristis,originalne ili ne.Veoma interesantno.Pozdrav!!! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nz1pkFKpzw8[/youtube]