Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NALAZI RAZNI
(17-02-2014, 10:52 PM)cane link Piše: [quote author=Ptolomej link=topic=2513.msg30167#msg30167 date=1392668276]
Druze de  kupujes te nalaze daj reci da i mi nesto kupimo ,pa da se hvalimo i mi malo

Zanimljiv ovaj "ptolomej" :o;jos uvek "MLAD I ZELEN,KO GUSCIJE GOVNO",al bice nesto od njega,samo nikad tragac Wink,svakakvih nas ima!

P.S.PTOLOMEJE; FARMA I EKREM JEVRIC SU NA DRUGOM FORUMU-ZA BRANKA KOCKICU NEZNAM *(potrazi na guglu) 8),A U MEDJUVREMENU MOGQAO BI DA POKAZES MALO POSTOVANJA!!!
[/quote]
Au druze malo sale nista neskodi!
Nema potreba za prozivanjem!
Odgovori
(17-02-2014, 11:06 PM)draženx link Piše: Coleman prsten je predivan , vidim bilo je i dinara  :o,odmah mi lakše kad vidim da ih ne nalazim samo ja hehe
Hvala!Ih ima svega druze,a naravno ima i nasih novcica!Toga ima uvek! Wink
Odgovori
[Slika: 30vg711.jpg]
[Slika: wl93sn.jpg]
[Slika: 357f39d.jpg]
[Slika: 2uduaoo.jpg]
[Slika: 2lbnqtk.jpg]
Odgovori
ociscen denae Septimia Severa!

[Slika: 1znvjfa.jpg]
[Slika: 2ikefb4.jpg]
[Slika: eg7aex.jpg]
Odgovori
nalaz od subote

[Slika: 30jmc2b.jpg]
Odgovori
Bravo majstore samo cepaj. Ja navukao prehladu od pre 3 dana pa nisam izlazio a imam dobar novi Rimski teren. Ako sutra posluzi vreme izlazim i ja. 2 dana lije kisa u ovom mom kraju >Sad
Odgovori
(24-02-2014, 02:32 PM)raki1 link Piše: Bravo majstore samo cepaj. Ja navukao prehladu od pre 3 dana pa nisam izlazio a imam dobar novi Rimski teren. Ako sutra posluzi vreme izlazim i ja. 2 dana lije kisa u ovom mom kraju >Sad
Hvala hvala radim kad god posluzi vreme!
Brz oporavak i da bude nalaza!
I kod mene je padala kisa!
Odgovori
Jucerasnji nalaz

[Slika: 10dy0q0.jpg]
Odgovori
Danas

[Slika: 24ctw1l.jpg]
[Slika: 34hexir.jpg]
[Slika: 28kllxd.jpg]

Ociscen denar Faustine Avguste!
[Slika: 11w38gj.jpg]