![]() |
|
pomoc oko ovog znaka - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Zanimljivi lokaliteti (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-25.html) +---- Tema: pomoc oko ovog znaka (/thread-996.html) Stranice:
1
2
|
pomoc oko ovog znaka - joca13 - 28-09-2012 nisamam mnogo upucen u ove stvari ovo sam slucajno vido a neznam sta bi moglo da znaci ,zato bi molio za pomoc
Odg: pomoc oko ovog znaka - donce - 21-10-2012 meni lici na zmijsku glavu i krst ispod, ali sta bi moglo da znaci neznam. Mozda da nastavis trazenje u pravcu zmijske glave pa naletis na jos nesto, neznam sigurno. Gde si uslikao ovo? Odg: pomoc oko ovog znaka - Luka08 - 11-11-2012 Krst je isklesan skorije, ni u kom slucaju ne moze da bude star a beo.. ako uzmemo u obzir stotinjak godina koje su prosle atmosferski uticaj i prasina bi ucinili da krst dobije slicnu boju stene ( tamniju)... Po meni je ovo obicna rupa u kamenu i nedavno uklesan krst... Pozdrav Odg: pomoc oko ovog znaka - sarapt - 11-11-2012 pojavio se novi negativac koji sve zna,gospod neka ni e na pomos,ja neznam kako admin ovde pusta svasta i svakakvi ljude,ovo je sport i hobi,a nije neki alpinisticki forum,idi na neki takav forum paa jedi trici koliko hoces,ovde si promasio,i nije mi jasno koji kurac trazis ovde,idi kacuj se po stene i ostavi nas hobi na miru,posteno to kazem negativacu,preko kur mi e vise od takvih,sta ti znas o sportu i sta tu mrsis mudu,aj osstavi na miru ljude koji se bave ovaj hobiju,i ne jadi lajna Odg: pomoc oko ovog znaka - cuturica - 11-11-2012 mislim da je ovaj znak starijeg datuma samo ga je neko lupao nebili proverio da nije tapa, pa je zato slomio prvi sloj kamena. Odg: pomoc oko ovog znaka - grants - 11-11-2012 (11-11-2012, 07:43 PM)sarapt link Piše:pojavio se novi negativac koji sve zna,gospod neka ni e na pomos,ja neznam kako admin ovde pusta svasta i svakakvi ljude, ..... Luka08 verovatno iza sebe ima veliko iskusto i koliko ja vidim po njegovom pisanju on je pozitivac a ne negativac !!! Nazalost nekih od clanova foruma on vam svojim pisanjem rusi snove o skrivenom blagu. Rusi vam snove o pecinama i babarogama iz svog iskustva nam pise i to nam je potrebno. Sigurno ce biti jos reakcija na njegovo pisanje. Pravi Tragac za Skrivenim Blagom stoji na obadve noge stabilno i ne veruje u raznorazne gluposti, nego uci istoriju, pretrazuje intrenet,cita forume i itd ..... Izvinjavam se saraptu zbog "qvotiranja" ali dao mi je povod svoji veoma nepristojnim pisanjem. Pozzzz sa dva Timoka. Odg: pomoc oko ovog znaka - Luka08 - 11-11-2012 (11-11-2012, 07:43 PM)sarapt link Piše:pojavio se novi negativac koji sve zna,gospod neka ni e na pomos,ja neznam kako admin ovde pusta svasta i svakakvi ljude,ovo je sport i hobi,a nije neki alpinisticki forum,idi na neki takav forum paa jedi trici koliko hoces,ovde si promasio,i nije mi jasno koji kurac trazis ovde,idi kacuj se po stene i ostavi nas hobi na miru,posteno to kazem negativacu,preko kur mi e vise od takvih,sta ti znas o sportu i sta tu mrsis mudu,aj osstavi na miru ljude koji se bave ovaj hobiju,i ne jadi lajna Sarpat, Prvo: pravopis ti ne ide od ruke i time bi trebao da se pozabavis da se ne bi svrstao medju one sto nisu ucili skole, ako si je uopste i ucio? I ne znam cemu takav napad primitivizma? Drugo: da me ne zanima ovaj hobi kao i vas ne bi bio ovde. Trece: otkud vidis negativnosti u mojim pisanjima? Verovatno si ocekivao da cu pisati o misterioznim pojavama aveti koje cuvaju pecinje od tragaca i o parapsiholoskim pojavama. Cetvrto: Forum je otvoren za sve dobronamerne ljude koji vole arheologiju i naravno sebe vidim u tome. U mojim komentarima nema nigde vredjanja niti omalovazavanja ni jednog clana foruma. Na tvoje uvrede ne zelim da odgovorim da se ne bih spustao na tvoj nivo, ipak imam mnogo vise skole od tebe! Uzgred popravi pravopis ili bolje receno pisanje i izgovaranje Srpskog jezika. Sto se znaka na steni tice moguce je da je starijeg datuma ali da su ga dokoni produbili. Grants zao mi je ako rusim necije snove ali sa svojih 40 godina stabilno stojim na nogama i prosto mi smeta da neko vredja mojiu inteligenciju ili bilo koga drugog. Da bi dosao do rezultata u traganju trebas puno citati i istrazivati, trebas biti dobar u topografiji i citanju karata i toponima. A mape koje cirkulisu po Srbiji necu da komentarisem i ne pridajem im znacaja jer od toga nema nista. Godinama sam istrazivao razne zabiti sto po Srbiji sto po Francuskoj gde sada zivim. Inace tokom specijalizacije 2006 god u Tuluzu skoro svaki vikend sam sa ekipom tragaca odlazio na Pirineje i pretrazivali pecine u planine i zamkove u potrazi za blagom Temlpara koje je sakriveno u tom regionu oko Rennes le Chateau. Tako da nisam neko ko ne zna nista. Svi smo civilizovani i mozemo da diskutujemo o svim temama i da iznostimo svoje stavove o svemu i svacemu i ne vidim razloga da se bilo ko satanizuje zbog jednog ili vise stavova ako nije po volji nekome od clanova foruma. Forum je sjajan i uzivam u citanju vasih postova, sto podrazumeva ucesce u njima i moje komentare. Pozdrav za sve dobronamene clanove foruma. Odg: pomoc oko ovog znaka - sarapt - 11-11-2012 prvo vidim kolko si intelegentan,jer kao prvo nisi primetio da nisam srbin,napisi ti kao ucen jednu rec na makedonski ja ke te castim,odakle znas kolko sam ja skolovan,a za tebe me ne interesuje,napisao si na drug post da se bavis alpinizmom 20 godina i neuceni smo procitali to,zato tu nemoj da se pravis lud,ja sam makedonac,dosta sam skolovan,vise od tebe ,govorim mnogo vise jazike osven srpski,ja sam traagac i to svi znaju koji me znaju na ovoj i drugi forumima,zato nemoj tu da se prepricavas,ti si nov tu i nije lepo tako da izazivas ljude,napisao si danas neki post i mislis da znas mnogo,iskreno da ti kazem ja kad sam ucio faks to je tada bili skolovanje a ovo sada ne lici na nista tako da mnogo tvoje obrazovanje me ne zanima jer sada svi mentalci zavrsuju neke skole,drugo da ti kazem,ima neke stvare se preuvelicene,al da postoje neke stvare postoje,zato nemoj tu da se pravis pametan sa tvoje vecerne skole,daj da vidimo nesto sta imas tu neki naod,ili neki dokaz,i nemoj da mi vredjas pravopis,jer i od tebe bolje znam srpski,bar onaj pravi a ne tvoj dijalekt,i daj molim te idi na neku veliko stenu,razmisli malo. Odg: pomoc oko ovog znaka - kostadinovicmiodrag1 - 25-05-2013 Ì ja mislim da rupa nema veze sa znakom. Odg: pomoc oko ovog znaka - kostadinovicmiodrag1 - 25-05-2013 Ne vidi se lepo ali ako je krst podvucen to valjda znaci da se nesto nalazi ispod ploce. |