Zakopano blago u Srbiji
Trougao priroda ili ne? - Oblik za Štampu

+- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Znakovi (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-27.html)
+---- Tema: Trougao priroda ili ne? (/thread-3915.html)

Stranice: 1 2

Trougao priroda ili ne? - mladjan - 20-09-2014

Znak se nalazi nedaleko od reke Mratinja...

Odg: Trougao priroda ili ne? - sasazivkovic - 20-09-2014

kako se sa slike vidi definitivno je priroda.

Odg: Trougao priroda ili ne? - viaromana - 20-09-2014

Mladjane ovde najcesce kazu za sve da je priroda,cim ti to kazu budi uveren da je 80% znak.Kojih je dimenzija taj kamen sa trouglom?

Odg: Trougao priroda ili ne? - citytaxi - 20-09-2014

Pozdrav Mladjane kao sto mozes videti forum je pun sveznalica , ja nisam jedan od njih , ja samo citam sta * ISKUSNI * pisu . Uputicu ti pogled na drugu sliku i videces da je u donjem desnom uglu trougao , koji ce mozda za dve , tri zime dobiti slican takav trougao , pa ce znak biti jos zanimljiviji , ako me razumes sta hocu da kazem . Daj Boze da gresim , ali mraz je cudo i niske temperature , pa u prolece znaci koliko volis samo malo upotrebis mastu i mozda se negde nadje znak a treba ti plan  Wink  Wink  Wink    Smile

Odg: Trougao priroda ili ne? - citytaxi - 20-09-2014

Zaboravih da te pitam , DALI NISI MOZDA PRIMETIO U BLIZINI TOG KAMENA NEKO PARCE KOJE BI ODGOVARALO TVOM TROUGLU PA BI ZAGONETKA BILA LAKO RESIVA .  Wink  Sledeci put ako te put nanese tamo razgledaj okolinu mozda je hajduk ostavio parce kamena kada je pravio znak .  8)

Odg: Trougao priroda ili ne? - mladjan - 21-09-2014

To je drug slikao tako da ja nisam isao na toj lokaciji, ali planiram da idem, daljih podataka nemam sem da je kamen velicin 60*60 odprilike i ne znam da li se moze pomeriti kamen ili je ziva stena, drug koji je to slikao on se ne bavi iovim sportom tako da nije nesto posebno obratio paznju.
Ako budem isao slikacu sve cu lepo da pregledam, ako ima jos neko koji savet dobrobidoso.
Pozdrav kolege....

Zaboravih trougao je odprilike 10 cm.
Pozdrav...

Odg: Trougao priroda ili ne? - sasazivkovic - 21-09-2014

(20-09-2014, 09:24 PM)citytaxi link Piše: Pozdrav Mladjane kao sto mozes videti forum je pun sveznalica , ja nisam jedan od njih , ja samo citam sta * ISKUSNI * pisu . Uputicu ti pogled na drugu sliku i videces da je u donjem desnom uglu trougao , koji ce mozda za dve , tri zime dobiti slican takav trougao , pa ce znak biti jos zanimljiviji , ako me razumes sta hocu da kazem . Daj Boze da gresim , ali mraz je cudo i niske temperature , pa u prolece znaci koliko volis samo malo upotrebis mastu i mozda se negde nadje znak a treba ti plan  Wink  Wink  Wink    Smile
netreba da budes sveznalica samo malo da ukljucis kliker,kao prvo kamen je mali zasto bi neko klesao znak na nekom kamenu koji moze da se pomeri odma bi se izgubila orentacija,drugo ovaj kamen se verovatno odlomio od neke stene pa je pao u takav polozaj jel koliko se na slici vidi ima pad,tu se jos u njega zadrzava voda i voda jos pravi vremenom udubljenje..

Pozdrav sasazivkovic, zato sam ja i napisao da ne znam da li je to ziva stena ili se moze pomeriti kamen, posto dru na to nije obratio paznju, inace sa slike gledano mislim da se taj kamen moze pomeriti.
mada jedno su slike, drugo je uzivo...
Znam i ja ako se kamen moze pomeriti, bezobzira na bilo kakve znakove od toga nema nista.
Pozdrav...

Odg: Trougao priroda ili ne? - sasazivkovic - 21-09-2014

desavalo se da se sa nekog znaka odlomi neki deo i padne dole,ljudi nadju i misle to je znak ono jeste ali samo deo nekog znaka u ovom slucaju sto je kolega izbacio sliku gore definitivno je priroda.. Smile