![]() |
|
Šta raditi sa pronađenim blagom - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Arheologija (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-9.html) +--- Forum: Korisne stvari vezane za arheologiju (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-85.html) +--- Tema: Šta raditi sa pronađenim blagom (/thread-345.html) |
Šta raditi sa pronađenim blagom - djordjep0 - 19-07-2011 Dobro, i sta sada kada je pronadjeno, iskopano, kome ga ponuditi prodati,ili ostaviti u bankovnom trezoru,ili upasti u zamku trgovine ? Re: Da li je pronađeno zlato bezbedno ? - RoleTDI - 27-07-2011 sto bi ga uopste trazio ako mislis da ga zatvoris u trezoru... ![]()
Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - nosferatu019 - 02-08-2011 U trezor na godinu dana cuvanja i mirujes... posle godinu dana prodajes po malo i razlicitim osobama u razlicitim gradovima. Nikako sve odjednom. Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - El Loko - 02-08-2011 odmah predati drzavi, ona je vec prokleta. A iako joj se nesta desi nema veze 8-) 8-)8-) Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - zeus - 02-08-2011 "Kolega" nismo mala dece da si nesto mnogo vredno nasao odavno bi utopio preko grane kao sto je i vecina uradila????????? - Sta raditi sa pronadzenim blagom ili razne dragocenosti koja je pronadzena na nasoj teritoriji? Predati odmah najblizoj policijskoj stanici, Drzavi a jos bolje muzeju. Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - zlatoMK - 10-08-2011 kolega ako neznaes sto da pravis so pronajdenoto blago podari mi go na mene jas znam sto da pravam pozdrav
Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - mpeca - 10-08-2011 Zdravo prijatelji.To je bar lako. Trecinom obnoviti najblizu crkvu ,trecinom pomoci sirotinju, a posledja trecina pripada postenom nalazacu. ISKRENO POSTENO IOPUSTENO!!!!!!! Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - popmartin - 30-08-2011 Citat:Zdravo prijatelji.To je bar lako. Trecinom obnoviti najblizu crkvu ,trecinom pomoci sirotinju, a posledja trecina pripada postenom nalazacu.Pozdrav Peco,naš "plandžija" je zaokupljen renoviranjem neke crkve ili manastira, pa ga nema već duše na ovom forumu. Kako reče "admin"- "penzionisan" je! Neznam koju si ti crkvu renovirao ????? Šalim se naravno Peco! Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - mpeca - 30-08-2011 Nadam se da je pandzija zdrav i ziv, a verovatno je posto ga nema vec duze vremena forumu morao u penziju.Kod nas se krati sve sto strci , sve sto ne drzi rucnu sa dve ruke. Sto se crkava tice daj boze da se obnavljaju a i da se grade nove. Imeni je pocelo da se desava da ne drzim rucnu kako treba, to je znak da sam i ja zreo za penziju. Re: Šta raditi sa pronađenim blagom - milan - 30-08-2011 Citat:Nadam se da je pandzija zdrav i ziv, a verovatno je posto ga nema vec duze vremena forumu morao u penziju.Kod nas se krati sve sto strci , sve sto ne drzi rucnu sa dve ruke. Sto se crkava tice daj boze da se obnavljaju a i da se grade nove. Imeni je pocelo da se desava da ne drzim rucnu kako treba, to je znak da sam i ja zreo za penziju.Ma tu smo mi negde- ispisnici. Koje dve ruke ..... jedva sa jednom potežem ručnu :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: , mani bre Peco da me zasmejavaš sa dve ruke! Zreli smo mi za penziju odavno, nego eto još se po malo koprcamo! |