Zakopano blago u Srbiji
Egipatsko zlato ?! - Oblik za Štampu

+- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Priče i legende o zakopanom blagu (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-24.html)
+---- Tema: Egipatsko zlato ?! (/thread-670.html)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Odg: Re: Egipatsko zlato ?! - BrankoV - 25-01-2014

(12-05-2012, 11:06 AM)kosac link Piše: Zdravo mincic
    Naravno da je radila udba  i ozna i ...Poznajem coveka koji je otvorio magazu Dusanovu na kosovo za Tita(inace je Debejac ). Kaze covek 'golog su me skidali kada smo im uradili posao' ali to cu pisati u legende. Sada je vlast skupina ljudi sumnjivih namera za koje smo mi glasali. I kao takvi rade ono sto najbolje znaju - uzimaju.
    Jeste sve su reke bile plovne mnogo vise nego sada. Cak je jedan Rimski car zeleo da spoji Vardar sa Moravom. Nije tada krcena suma kao sada i nije bilo nanosa, naplavina. Feliks Kanec kada je putovao od Nisa do Beograda za svo vreme puta,a putovalo se nekoliko dana , nije video Sunce od sume .Zato se zvala Sumadija.
    A ovo sto sam napisao za Egipatsko ,,Nece ga skoro naci,,Malo nas zna gde je ,,Veoma malo,,
Pozdrav  Smile
Kosač Dušanova magaza nije na kosovo  jeste da je na jug.....i nije otvorena................

Odg: Egipatsko zlato ?! - Gorki - 13-02-2014

egipatskozlato nalazi se u Makedoniju,a isto i Dushanovo bogatstvo ,dali vama je poznato ....docicesh kod kule i na istocnu stranu trazi.........., magaza je zidana ciglom pod zemlju ima dvanaest odeljenja zidana ciglom ima velika stena i uklesani 7-8 slova....
Pozdrav

Odg: Egipatsko zlato ?! - himovich - 13-02-2014

Poslao: Gorki
« poslato: danas u 22:33 » Umetnite citat
egipatskozlato nalazi se u Makedoniju,a isto i Dushanovo bogatstvo ,dali vama je poznato ....docicesh kod kule i na istocnu stranu trazi.........., magaza je zidana ciglom pod zemlju ima dvanaest odeljenja zidana ciglom ima velika stena i uklesani 7-8 slova....
Pozdrav

poz  gorki  kako znas ovo  mose li da nam dokases  nekako poz

Odg: Egipatsko zlato ?! - grotagold - 13-02-2014

ZNAM JA DA BI SVAKO VOLEO DA SU NAJLEPSE JABUKE BAS U NJEGOVO DVORISTE AL NEBIVA TAKO  Wink 8)

Odg: Egipatsko zlato ?! - Gorki - 14-02-2014

Ako ako bice dokaza

Odg: Egipatsko zlato ?! - Gorki - 14-02-2014

A ,recite mi gde je Car Dushan krunisan i gde je boravio duze vreme
Pozz

Odg: Egipatsko zlato ?! - grotagold - 14-02-2014

Стефан Урош IV Душан Немањић, познат и као Душан Силни  (1331-1355)Владавина Стефана Душана почиње 1331. године и као краљ он влада до 1345 до 1355. године. Од 1346. године он влада као цар – највећи војнополитички успон Нрмањићке државе. Србија израста у водећу силу на Балкану. У Скопљу је 16. априла 1346.године, Стефан Душан свечано крунисан за ''ЦАРА СРБА И ГРКА'' уз присуство бугарског и српског патријарха и представнике светогорских манастира. Државни сабор је 1349. године усвојио ''ДУШАНОВ ЗАКОНИК'' који је допуњен 1354.године.

...ЗНАЧИ У СРБИЈИ !!!

Odg: Egipatsko zlato ?! - himovich - 14-02-2014

Gorki evo ti odgovor tacan  i sta ces dajle nesto lepo da pises poz

Odg: Egipatsko zlato ?! - sportist - 14-02-2014

postovani,citam sto ste napisali i razmislam o celoj situaciji i donosim neki zaklucak sa nekim desavanjima kroz moje iskustvo u proslosti i povezujem ovo sto citam danas.pre 20 godina doneli mi neki ljudi neke slike od devojku sa pletenicama sa dugom kosom pustena preko grudi u sedecem polozaju sa rasirenim kolenima i izmedju nogu jedan sanduk i to je u pecini.isto tako video sam i sliku od grbave kamile .treca slika je bio konj i na konju jedan petao.sve to u prirodnjoj velicini.e sad moja konstatacija sa kamilom u vezi egipta i sanduk sa deset zapovesti ili tako nestoili samo predpostavljam

Odg: Egipatsko zlato ?! - APIS - 14-02-2014

Ako si video sliku gospe onda bi trebao da znas i njeno ime  i sta pise na sanduku.
Ako si video kamilu i ako ima dve grbe kazi u kom je polozaju i gde glava gleda i kazi sta joj je iza ledja.
Ako si video konja i na njega petla kazi sta je ispred petla i iznad glavu od konja.I nasta stoji petal.Gde su mu noge?