![]() |
|
GORGOVA VODENICA - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-33.html) +--- Tema: GORGOVA VODENICA (/thread-2760.html) |
Odg: GORGOVA VODENICA - laki kes - 12-01-2014 Dosta samo se ubedjivali idosta sam pisao o ovoj temi ,ispada kao kad sam se pre 4-5 godina za to isto kao za druge stavke ubedjivao sa pojedincima toboze prijateljima,kad se ispostavilo da sam u pravu prvo su me pitLi kako to da nismo zavrsili posao,a oda se posvadnali ,a oni bi da rade bez menesami ali neznaju dada znam vise nego onda itajne koje nwce naci ni njihovim knigama ni u onoga grka koga misle da dovode,moguce da su zato Vlcan iMartin svake 5g ubijali svoje hajduke.ja ne prljam moje,i setitw se kako se te pare uzimaju a za mene ova tema je zavrsena sakomentarima od mene.pozdrav i srecno svima. Odg: GORGOVA VODENICA - himovich - 08-02-2014 (12-01-2014, 12:50 AM)kosac link Piše: Laki kes Veliki poz za kosaca i za Laki kes svi sto smo tu u FORUM citajte sve komentare sta su napisali 99 posto je tacno samo cu da dvrdim da niko nezna tacno lokaciju ja pozdravim mnogo gospodina kosac i ostali samo me cudi KAKO MOSE TOLIKO DA ZNAJU STA IMA U STAROJ PLANINU a mesto da nezna CUDO evo nesto i za LAKI KES nesto sam procitao da on zna gde je SMOK cudo ako to znate treba i dajle da znas sta ima sasto ja se pitam ako zna neko gdeje smok treba da zna i drugo to me cudi i necu dajle da pisem nesto kasnije cu da pisem vrlo vasno svi da snate veliki poz svima POP MARTIN HIMOVIC I KLUC Odg: GORGOVA VODENICA - kopakabama - 09-02-2014 Поздрав до сите што учествуваат во овој форум Ѓоргова Воденица се наоѓа во Македонија на Мал Готен Odg: GORGOVA VODENICA - laki kes - 09-02-2014 Opet cu probati da zamolim jednog prijatelja da postavi par slicica za himovica ,eto tek toliko da vidi kao i svi na forumu. Odg: GORGOVA VODENICA - melisa - 09-02-2014 Dali nekoj ima resenie za ovaa vodenica ....ako znae nekoj da rabotime ima oste nogu znaci Odg: GORGOVA VODENICA - laki kes - 09-02-2014 U pravu si melisa ima jos mnogo znaci 2dana sam obilazio merkao i slikao preko 200znakova i jos nisam stigao sve da obidjem pogledam islikam ali za par dana da malo prizdravim pa ne samo da gledam nego i da proverim tu li je ili nije .pozdrav Odg: GORGOVA VODENICA - laki kes - 09-02-2014 Zaboravih da odgovorim himovicu uzalud je uzeo martinovo prezime i misli da je on kljuc svega ,a nezna gde je njegovo sediste bilo ,kao i vlacanovo. Dodji brate da ti pokazem i vlacanovu kucu i martinovu crkvu mozda te proglasimo za drugog vladiku posto je martin bio prvi. Odg: GORGOVA VODENICA - kopakabama - 09-02-2014 ЛАКИ КЕШ ако имаш некоја слика од Ѓоргова воденица и околината пусти да ја видиме Odg: GORGOVA VODENICA - melisa - 09-02-2014 ako ima nekoj resenie za vodenicata go nosam na lice mesto Odg: GORGOVA VODENICA - kopakabama - 10-02-2014 Кој манастир е во близина на воденицата |