Zakopano blago u Srbiji
Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - Oblik za Štampu

+- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum)
+-- Forum: Alternativni metodi traganja za zlatom i zakopanim blagom (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-6.html)
+--- Forum: Ispiranje zlata i traganje za grumenjem (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-71.html)
+--- Tema: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 (/thread-1251.html)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8

Odg: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - metaldetektori.rs - 04-02-2013

(04-02-2013, 02:28 AM)donce link Piše:Ih bre, pa zar takav primerak da ne isprate a digli ceo svet na noge?
Bice vrlo brzo veruj mi. Demant ili prodaja.

Aj da ti verujem da ce biti objavljeno, mozda si ti ekspert za medije, ne poznajem te. Nego, 'ajde nam objasni zasto ti mislis da je ovo prevara? U proslosti su nadjeni i veci grumenovi od ovoga, vest je objavljena od strane najvecih svetskih medija, postoje video snimci grumena, broker koji je zaduzen za prodaju je dao vise intervjua i pokazao komad, grumen je tezak - covek na snimku ga jedva podize, ruke mu se tresu dok ga drzi... http://www.guardian.co.uk/world/video/2013/jan/18/australian-gold-nugget-video
Koji je razlog zbog koga ne verujes da je istina?

Odg: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - donce - 04-02-2013

Zato sto imam informacije da je ovo jos jedna you tube zajebancija.
I rekao sam da necu komentarisati, ali eto upecas me.
Niko nije stao imenom i prezimenom (mislim na novinare) i slikom ispred cele ove price.
Bez obzira na ta pisanja, ovi ljudi nisu obavili razgovor sa tkz. nalazacem izuzev ITN produkcije,
koja je oformljena 2010.-te i nemaju neki kredibilitet u svetu, a pri tom
javljali su i o vidjenjima vanzemaljaca itd.. Niko ozbiljan nije podrzao sve ovo,
samo su prepisivali jedni od drugih, ali bukvalno od reci do reci i nastade bomba.
Inace, ako si primetio nijedan list
nije preskocio da je kao pronasao ovo sa tim i tim aparatom, e tu je poenta.
Aparat.
Te firme su toliko ohole da ce sve uraditi da probiju na trziste svoju robu.
Taj vazi za dobar, ali nije imao adekvatnu prodaju, pa clanci ovog tipa dizu prodaju.
To i ti znas. Kad budes prodavao aparate sigurno neces zaboraviti da spomenes ovu vest.
I zasto bi zaboravio kad je tako plasirano kroz ceo svet.
Videces da ce se uskoro pojaviti demant tj. nikada se nece napisati ni red o prodaji ovog grumena.
Da stvarno postoji ispred kuce bi mu kampovali novinari.
I zasto se ne pojavljuje na TV ili po novinama taj pronalazac?
Nemoj mi reci da bi ga opljackali ili slicno. Shvati da ga niko nije
pronasao i jednostavno samo prenose zanimljivosti iz sveta.
Upisali su mu you tube nik i to je to. Pa svako bi se pojavio
pred novinarima barem jednom, Ja bi pa nek dodje da me opljacka neko.
Daj bre ona zena iz Kraljeva dobila na lotou 600.000 evra i pojavila se,
evo niko je nije pogledao. Te budalastine tipa necu zbog
bezbednosti su gluposti. Ko ce da te pljacka kad svi
znaju da nemas to kuci, niti pare drzi neko kuci.
Videces da je sve uradjeno zbog promocije aparata, i tog dela Australije
a ne zbog grumena, niti on postoji. Sad kad nagrnu tragaci,
ma milina, para koliko hoces, a tozla nema.
I imam informacije da je izmisljotina.

(04-02-2013, 09:30 AM)donce link Piše:Zato sto imam informacije da je ovo jos jedna you tube zajebancija.
I rekao sam da necu komentarisati, ali eto upecas me.
Niko nije stao imenom i prezimenom (mislim na novinare) i slikom ispred cele ove price.
Bez obzira na ta pisanja, ovi ljudi nisu obavili razgovor sa tkz. nalazacem izuzev ITN produkcije,
koja je oformljena 2010.-te i nemaju neki kredibilitet u svetu, a pri tom
javljali su i o vidjenjima vanzemaljaca itd.. Niko ozbiljan nije podrzao sve ovo,
samo su prepisivali jedni od drugih, ali bukvalno od reci do reci i nastade bomba.
Inace, ako si primetio nijedan list
nije preskocio da je kao pronasao ovo sa tim i tim aparatom, e tu je poenta.
Aparat.
Te firme su toliko ohole da ce sve uraditi da probiju na trziste svoju robu.
Taj vazi za dobar, ali nije imao adekvatnu prodaju, pa clanci ovog tipa dizu prodaju.
To i ti znas. Kad budes prodavao aparate sigurno neces zaboraviti da spomenes ovu vest.
I zasto bi zaboravio kad je tako plasirano kroz ceo svet.
Videces da ce se uskoro pojaviti demant tj. nikada se nece napisati ni red o prodaji ovog grumena.
Da stvarno postoji ispred kuce bi mu kampovali novinari.
I zasto se ne pojavljuje na TV ili po novinama taj pronalazac?
Nemoj mi reci da bi ga opljackali ili slicno. Shvati da ga niko nije
pronasao i jednostavno samo prenose zanimljivosti iz sveta.
Upisali su mu you tube nik i to je to. Pa svako bi se pojavio
pred novinarima barem jednom, Ja bi pa nek dodje da me opljacka neko.
Daj bre ona zena iz Kraljeva dobila na lotou 600.000 evra i pojavila se,
evo niko je nije pogledao. Te budalastine tipa necu zbog
bezbednosti su gluposti. Ko ce da te pljacka kad svi
znaju da nemas to kuci, niti pare drzi neko kuci.
Videces da je sve uradjeno zbog promocije aparata, i tog dela Australije
a ne zbog grumena, niti on postoji. Sad kad nagrnu tragaci,
ma milina, para koliko hoces, a tozla nema.
I imam informacije da je izmisljotina.

Retko koja stanica je pomenula da je u pitanju bio Minelab GPX-5000, koliko vidim samo CNN je to objavio,
tako da tvoja tvrdnja da je sve uradjeno zbog promocije GPX-a ne stoji. To su uredjene drzave gde ne mozes
jednostavno izmisliti neku tvrdnju da bi promovisao proizvod jer je tako nesto kaznjivo pop zakonu.
Coveku niko ne bi kampovali novinari  ispred kuce jer vest da je neko pronasao nesto od par stotina hiljada
dolara i nije neka vest. To su male pare po njihovim standardima.

Minelab-u ne treba nikakva reklama za GPX jer trenutno traznja 3 puta premasuje proizvodne kapacitete.

Grumen postoji i snimljen je kamerom, a pojavio se i covek koji ga prodaje i ima ga u svojoj radnji.

Iz kog izvora su tvoje informacije da je vest lazna? Podeli to sa nama drugarima ovde na forumu.

Da delim izvore nemogu i necu, a vest o nalazu grumena od 300.000 dolara je BOMBA vest za sve standarde
iz prostog razloga sto se ne nalazi svaki dan nesto takvo. Apsolutno svi su javili marku aparata, kao i Ti.
Da trenutna, unazad 15 dana od kako se pojavila vest o grumenu.
Mislim da i sam znas da je marketinski potez, ali nema veze.
U jednom od postova si pisao kako se radi o izuzetnom raritetu, poredio sa meteoritima i sta nisi pisao,
a sada pises kako nije neka vest.
A koliko su to uredjene zemlje znamo svi, da se ne ponavljam.
Sad zurim kod klinke na priredbu, a kad se vratim dacu ti njihove lazne
senzacije i videces njihove uredjenosti po svim pitanjima.
Pozzz.....

(04-02-2013, 11:38 AM)donce link Piše:Da delim izvore nemogu i necu, a vest o nalazu grumena od 300.000 dolara je BOMBA vest za sve standarde
iz prostog razloga sto se ne nalazi svaki dan nesto takvo. Apsolutno svi su javili marku aparata, kao i Ti.
Da trenutna, unazad 15 dana od kako se pojavila vest o grumenu.
Mislim da i sam znas da je marketinski potez, ali nema veze.
U jednom od postova si pisao kako se radi o izuzetnom raritetu, poredio sa meteoritima i sta nisi pisao,
a sada pises kako nije neka vest.
A koliko su to uredjene zemlje znamo svi, da se ne ponavljam.
Sad zurim kod klinke na priredbu, a kad se vratim dacu ti njihove lazne
senzacije i videces njihove uredjenosti po svim pitanjima.
Pozzz.....

Vi mora da ste novinar cim se pozivate na zastitu izvora informacija?
Mislim da i sami znate da ste pogresili nego nemate hrabrosti da priznate, ali nema veze.

Ovo jeste raritet - meteoriti se mnogo cesce pronalaze nego grumen ove velicine.
Vest je da je pronadjen ovoliki grumen jer se to retko desava ali sama prodajna cena i nije neka vest jer je ta suma nije velika za njihove uslove.
Samo je CNN Australia objavio model detektora, ostali su samo rekli da je grumen nadjen sa metal detektorom.

Metalni bas si raspolozen da se teramo.
Ne pozivam se Ja ni na sta, vec necu da kazem odakle znam i to je to,
i nema nikakve veze sa profesijom. Prvo koliko je to nebitna vest, ne znam dal si svestan. Danas
sam isao do bolnice poslovno i razgovarao sa nekim ljudima o ovome
i veruj mi apsolutno niko nije cuo za taj nalaz.
Ja sam rekao da cu ukoliko sam pogresio, priznati to javno i tu nema dileme
ali cu isto tako sacekati prodaju  tog famoznog grumena.
Verovao ili ne metalni vise od 40 posto clanaka je neistina ili iskrivljena verzija istine.
O intervjuima da ti ne pricam. Nasminkani i doterani do maksimuma.
Ne znam dal si znao, ali mnogo nasih vidjenijih ljudi iz drzave, ne znaju
da pricaju ispravno i tek svaki peti nema probleme sa gramatikom.
Medjutim postoje ljudi koji se bave sredjivanjem takvih tekstova.
Sto se tice popunjavanja rupa, verujes li mi da i za to postoji tim koji sedi i smislja
teme, a neki prate strane vesti.
Verujes li da je u stampanom izdanju dnevnih novina kod nas,
samo u 30% listova izasla ova prica, sto bi trebalo da ti bude vodilja o tome kolika je to laz.
Medjutim biznis je biznis i zato pozdravljam tvoje stavove po pitanju aparata i grumena.
E sad jedna nelogicnost.
Po tebi pronalazak je velika stvar, a gde ce da zavrsi taj nalaz nikoga ne interesuje.
To je bila udarna vest na svim meridianima i po politici svih novina tu ce vest ispratiti do kraja
ili ce je demantovati. Sobzirom da se nijedan novinar iz svetskih jakih medija
nije potpisao kod ove price budi siguran da je laz. To ces i videti kad bude stigao demant ove price.

Odg: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - grotagold - 04-02-2013

DONCE..SVAKA TEBI CAST NA ZAPAZANJIMA OKO OVE VESTI...POSEBNO CESTITAM OVO OKO SRBSKIH PISANIH I ONIH DRUGIH MEDIJA,,,A TEK OVO ZA BOLNICE...EXTRA SI...CESTITAM  ;D

[Slika: 2i6z1wz.gif]

Odg: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - Andrej - 04-02-2013

;D ;D ;D  Da smo zivi i zdravi !!!

Ovo sa bolnicom ima smisla samo ako je ta bolnica specijalizovana za lecenje tragaca za zlatom. Ako u takvoj bolnici
nisu culi za ovu vest, onda je to vec nesto.

Ja nisam raspolozen da se "teram" ni sa kim. Kao sto rekoh, pokusavam da mentalnu energiju usmerim na
korisne stvari.

Sto se tice snimka, mislis li da je neko pozlatio obican kamen i postavio ga da ga snimaju ili da je snimak ustvari CGI, kompjuterski
generisan?

Ovo za nase listove necu da komentarisem, mislim da standardi i integritet u nasen novinarstvu ne postoje tako da srpska stampa
ne moze biti referentni pokazatelj ni za sta.

Ovo nije bila nikakva udarna vest. Udarne vesti su masakri u skolama, ratovi i ostalo. Ovo je jednostavno bila vest iz domena
zanimljivosti koju su objavili skoro svi svetski mediji i koje se verovatno nece (a mozda i hoce) vise doticati.
Ja se slazem da bi bilo lepo da cujemo vest o prodaji ali nema nacina da budemo sigurni da ce to biti objavljeno u medijima.

Na sajtu firme koja je posrednik u prodaji kazu da je grumen vec prodat i da vise ne primaju ponude:
http://www.thegoldshop.com.au/

Odg: Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000 - Acabeograd - 04-02-2013

donce samo ti pisi i treba svaku infiormaciju proveriti,,,,i izneti na videlo jel jeste ili nije,