Zakopano blago u Srbiji
Koji je dobar daljinac spored vama? - Oblik za Štampu

+- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum)
+-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-5.html)
+--- Forum: Komentari i testovi (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-62.html)
+--- Tema: Koji je dobar daljinac spored vama? (/thread-812.html)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Koji je dobar daljinac spored vama? - Acabeograd - 03-09-2012

Hahahahahaha ,,,,,,,,,nesto slicno i ja napisah,samo krace.............ima istine u tome sto boda napisa.....

Odg: Re: Koji je dobar daljinac spored vama? - relco - 27-01-2013

(08-08-2012, 08:45 AM)Deni_val link Piše:Ne zajebavaj sad i ti Smile) Daj neko OZBILNO ama OZBILNO da kaze koji je daljinac dobar? Smile

Evo ja cu da ti kazem.To je samo marketing da se uzmu pare.Po svim teorijama koje ja poznajem,niko jos nije napravio "daljinac"da otkrije metal.Ali ko hoce da baci pare pa da se sam uveri,to je drugo pitanje.

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - deka.grom1 - 27-01-2013

Pozdrav Deka kopao i rovario za daljince i nikad nista,ali moras u nesto ida verujes nebi bilo interesantno.Pa zato najbolji je detektor bar svira na nesto,Ali ne udustajem idem dalje.

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - relco - 28-01-2013

(27-01-2013, 05:22 PM)deka.grom1 link Piše:Pozdrav Deka kopao i rovario za daljince i nikad nista,ali moras u nesto ida verujes nebi bilo interesantno.Pa zato najbolji je detektor bar svira na nesto,Ali ne udustajem idem dalje.

E to je onda dobro.Vazno je sa ovo shvatas kao sport i razonodu.Ali rad informacije ako hocws da se zanimas evo ti nekoliko slika model pa odluci

[Slika: 2vvp2dd.jpg]
[Slika: 15flrte.jpg]
[Slika: 24mss5x.jpg]
[Slika: ekfhs.jpg]
[Slika: 10x7dzd.jpg]

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - grotagold - 28-01-2013

Sve je to manje vise isti princip a rezultat kao sa najobicnijim bakarnim sipkicama. Nije poenta u aparatu vec u necem drugom ali da sad ne sirim opet istu temu jer sam bio na meti podsmeha i zongliranja od pametnijih elektronicara... Wink

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - relco - 28-01-2013

(28-01-2013, 06:37 PM)grotagold link Piše:Sve je to manje vise isti princip a rezultat kao sa najobicnijim bakarnim sipkicama. Nije poenta u aparatu vec u necem drugom ali da sad ne sirim opet istu temu jer sam bio na meti podsmeha i zongliranja od pametnijih elektronicara... Wink

Ma kakvo podsmevanje.Svako neka odluci sta mu odgovara.Ja sam prethodno izlozio moje licno misljenje,sto ne mora da bude tacno.

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - bodatajson - 05-02-2013

ubedljivo najbolji daljinski

ima i ovakiiiii ;D

ako mislis na daljinski detektor
jedini daljinski detektor koji radi

Odg: Koji je dobar daljinac spored vama? - bravorauch - 05-02-2013

(05-02-2013, 12:05 PM)bodatajson link Piše:ako mislis na daljinski detektor
jedini daljinski detektor koji radi
Nema Baki, sa tim daljincem sto drzis nema zime  Smile