![]() |
|
tumacenje znakova - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-28.html) +---- Tema: tumacenje znakova (/thread-1104.html) |
Odg: tumacenje znakova - Timpolok - 30-05-2017 Poštovani kolega Goku, probajte da se držite tematske celine, a ukoliko smatrate da u temi ili na forumu nema za vašu potrebu dovoljno kvalitetne informacije izađete iz te diskusije. A i forum možete zabataliti ako vam je iskustvo u ovih 2 meseca naložilo da ste gubili vreme. Molim vas da me ne doživite suviše lično samo usmeravam dijalog u društveno prihvatljivu formu. Odg: tumacenje znakova - goku - 30-05-2017 Poštovani kolega Timpolok, izvini sto moram da ti kazem ali ti si u svaku corbu zaprska i ispravljas krive drine toj ti je na Leskovacki ako me razumes nemoj pogresno da me shvatis ja sam ko covek pitao i postavio sliku a niki se lazno predstavlja jer nema drugu rabotu nego od sutra cu i ja da napravim jedan lazan nalog pa cu se predstavim ko KOSAC pa cu objasnjavam tumacenje znakova bar ce nam bude zabavno i fino svi ce zivimo u neku nadu i ce se nadamo nego da vam kazem ja nesto ali pogresno da me ne svatite taj KOSAC nije dzabe napustio forum nego ga napustio zbog tija takvi sto teraju cirkus i sprdnju.Hvala na razumevanju!
Odg: tumacenje znakova - grants - 30-05-2017 @goku ... Po mom misljenju neko je hteo da ovu stenu, prikazanu na slici, digne dinamitom u vazduh pa je odustao a rupe ostale. Premalo je informacija, samo slika i pitanje. Predlazem ti da postavis jos koju sliku gde se to bolje i vise vidi pa ces dobiti jos necije misljenje. Za tvoju iformaciju kolega Timpolok je Super moderator ovog foruma i njegov posao je da ispravlja "Krive drine" i bude "Zaprska u svakoj corbi". On je tu da se stara o postovanju pravila foruma. Za KOSACA nemam sta da dodam jer je covek sve napisao, samo treba procitati i sve je jasno. Covek je ziva legenda. Pozzzzz... Odg: tumacenje znakova - vecko - 30-05-2017 SADA SAM POGLEDAO O ČEMU SE RADI . 1. TREBAO BI DA ZNAŠ DA POŠTUJEŠ STARIJE. 2. JA NE SEDIM CEO DAN ISPRED KOMJUTERA ,JER TO MI RADI NEKO, JA NE VIDIM DOBRO. 3. OVO GORE SU RUPE KOJE KORISTE TAKOZVANI TRAGAČI DA VIDE DA LI JE NEŠTO ZAMAZANO ILI NIJE I KOLEGA GRANTS JE U PRAVU OVO JESU RUPE ZA PUŠKE. TOLIKO GODINA SAM IŠAO PO OVE RABOTE DA TI NEMAŠ TOLIKO GODINA. TOLIKO SAM POKUŠAO PUTA DA PIŠEM O OVOM HOBIJU ALI UVEK SE NAĐE NEKO KO SVE ZNA A NIJE PROŠAO NI DO KOLIBU PET PUTA. JA SAM TOLIKO NAPISAO OVDE I UVEK SE SVE PONAVLJA. SVI MOJI POZNANICI(STARI TRAGAČI) SU POKOJNI, MISLIM DA BI TREBALI DA IMATE MALO VIŠE POŠTOVANJA I DA SE TRUDITE DA NAUČITE. KOLIKO VIDIM DA SI TI IZ OKOLINE LESKOVCA PA OTIĐI DO BOSILEGRADA I PRONAĐI NEKI PRAVI ZNAK DA SE EDUKUJEŠ . INAČE TAMO JE TURČIN SA PUŠKOM VEOMA LEP ZNAK GAĐA SRNU IMA TAMO I DEVOJKA ISKOVANA I KANTARI .... ALI NADAM SE DA NISU OSTALI ČLANOVI OVAKO"PAMETNI" DA IM NE TREBA STARAC KOJI JE MALO IŠAO PO OVE RABOTE. Odg: tumacenje znakova - goku - 01-06-2017 Postovanje amater1 (KOSAC) hvala ti na odgovoru ubedio si me da si ti sada ces imati dosta pitanja na ovom forumu potrudi se da im odgovoris a mene samo jos nesto zanima ako mozes da mi objasnis posto kazes da si KOSAC i da si prosao svet. Mislim da ce ti dosta ljudi biti zahvalni na dat odgovor potrudi se da mi odgovoris. Znam neke ljude koji su iskopali zlato i stiglo ih je prokletstvo ali ne njih nego njihovu porodicu, ti ljudi sto su nasi oni su sasvim normalni razbacuju se parama dok njihova deca se radjaju paralizovana ili nesto im fali ili dozive vremenom saobracajnu nesrecu isto tako znam jednog coveka sto je iskopao kazan posle izvesnog vremena cerka koja je bila sasvim normalna osoba je pocela da prica sama sa sobom isto tako i njegov sin dok njemu nije nista objasni mi zasto to prokletstvo ne deluje na tu osobu sto je iskopala zlato nego deluje na njegovu porodicu i objasni mi kako to moze da se izbegne. Odg: tumacenje znakova - Mica - 02-06-2017 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\SADA SAMO REC DVE dabi tumacio znake.Znak nije slovima napisan pa ako pise vidis gdeje i uzmes .Svaki znak ima svoje znacenje,kako jepostavljen ,sta pokazuje ima li pomocni oko njega da li je lazjni ili ne,pa riba nema na suvu planinu,nego mecka ariba pored reke.Sasvim je drugo imati opis plana ostave .Svko je znalac za sebe a gleda drugog da zajebe.Malo je postenih ali ih ima jos.POYDRAVAAA. Odg: tumacenje znakova - vecko - 02-06-2017 Postovani Goku sto se tice tvog pitanja postoje dva razloga i dva objasnjenja o kosmickoj pravdi. 1.Ja sam napisao hajducki kodeks koga tragaci moraju da se pridrzavaju (ako zele da izpostuju pretke) ako li se nesto od toga prekrsi znaci da si pohlepan i nekoga si sigurno" ojadio" onda u sve sto su hajduci verovali ti gazis... 2. Kako je napisano da se uzima tako i treba, ne budi alav i pohlepan. Ako ima kurban ti to ispostuj. Kada su nadjeni denari u Priboj ljudi su uzimali i novac koji su odnosili u crkvu da ga prodaju..a to mnogo govori o osobama..zato nikada nemoj da se "zajmis" za buduca pokoljenja jer u 80% slucajeva ti neces stradati Odg: tumacenje znakova - vecko - 02-06-2017 Postovani trz Nije to tako jednostavno kako ste vi napisali. Naprimer riba je u hriscanstvu sve do 12. veka bio veoma vazan znak. Znaci i simboli u veri i znakovi u hajduka se razlikuju ali i imaju dosta veze i simbolike.Kada malo bolje razmislis ako bi stavljao znak blizu ostave i bilo ko drugi i tadasnji hajduk iz druge grupe bi ti pronasao ostavu .Zato je, taj vidljiv , znak samo to da si na pravom mestu. A znak koji se nalazi zatrpan a iskovan sa donje strane govori mnogo vise od te prve ostave predznaka...... Odg: tumacenje znakova - stara planina - 02-06-2017 tri krsta na jednoj steni sta znace Odg: tumacenje znakova - stara planina - 02-06-2017 stena je 2x2 a krstovi su u trouglu 100metara ispod je stara crkva iz 14v ima pored crkve par izvora takozvano vrelo |