![]() |
Metalne rašlje - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Hobidetektori - samogradnja metal detektora (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-55.html) +---- Forum: Rašlje (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-60.html) +---- Tema: Metalne rašlje (/thread-475.html) |
Odg: Metalne rašlje - sladjanko - 20-12-2012 Bodo ne plasim se ja nikog prosto receno nisi covek za saradnju. Odg: Metalne rašlje - APIS - 20-12-2012 Da ostavite vi moji Svrlizani na miru.Ko je nasao da je nasao ako je sve posteno i bez prevara neka mu je sa srecom.Predloziobih vam da prikocite malo i da ljudima nepravite probleme bez potrebe.Rekla kazala nas nece odvesti nikuda.Vi od toga necete imati nikakvu korist a neko ce imati vecnu stetu.Cuknite se malo u tu vasu lejku .... Odg: Metalne rašlje - bodatajson - 20-12-2012 sladjanko nisam za saradnju zato sto ti na pp kad si me molio nisam poslao lokacije pa jbg ja sam tragac za razliku od vas sto mastate i zickate da vam neko nesto kaze cika boda je profesionalac tragac i mene nemozete da lazete kao ostale lakoverne e sad cika boda ima mu.a i dokaza da sve sto napisem to mogu i da dokumentujem i dokazem uostalom sve je ocigledno za normalnog coveka ...........ove druge ko beje lazote se medjusobno sab me gabri za sve vas u kompletu Odg: Metalne rašlje - crni1 - 20-12-2012 Ljudi poče smak sveta pre vremena PA OVE RAŠLJE SU ČUDO. Odg: Metalne rašlje - APIS - 20-12-2012 Raslje i rasljari su jedno a pricati javno gde je ko sakrio pare je neoprezno i velika glupost.Kako bi se osecali da njihove kuce neko proglasi potencijalnim riznicama. Bodo sto se nerviras bez potrebe.Tvoja ponuda je korektna i fer.Pa sada ko voli nek izvoli.Imam i ja nekakvu skalameriju pa kad belja popusti ako si za ce je ispitamo nas dvojica ako se slazes. Odg: Metalne rašlje - sladjanko - 20-12-2012 Bodo koji si ti pevarant i lazovcina kad sam ja to tebe na PP molio?Ja ne molim ni svog rodjenog oca a kamoli tebe kako onda mozes da kazes javno da sam ja tebe molio za nesto?Ti mislis da ces da me isprovociras na ovaj nacin naprotiv sa uzitkom ovo pisem,sto bih molio nekog nizeg ranga od sebe. Odg: Metalne rašlje - bodatajson - 20-12-2012 ja se nerviram ....ma idi begaj takav luksuz nazalost nemogu sebi da priustim ..a voleo bi ponekad da se iznerviram za neku glupost sto se tice toga da neko neciju kucu proglasi riznicom eto o tome ti pricam neka budala ko ja to procita i dodje do zakljucka da moze da ucari neku kintu i eto belaja ja naznam kom svetu pripadaju i gde zive neki od nas ali ocigledno nisu nagazili jeza dosad pa se zato tako i ponasaju kad god hoces javi se ja sam cesto na terenu to nije problem nikada sladjanko idi malo zabodi glavu u sneg oladi se dodji sebi i smiri se malo ja sebe nesmatram da sam visokog ranga naprotiv ja sam najnizi rang ali ti si mo do clanka pa sad vidi koliki je tvoj....... mislim rang moj je veci dzaba se ljitis nece ti poraste ako se naljutis Odg: Metalne rašlje - sladjanko - 20-12-2012 Ne ljutim se nego reci istinu a ne lazi kad sam ja to tebe molio na PP.koliko se secam nikad ti se nisam obratio na PP. Prvo proveri pa onda nesto napisi? Odg: Metalne rašlje - bodatajson - 20-12-2012 neljtis se .....a sto se neljutis ja bi se na tvom mestu naljutioooooooo imas pravo da se ljutis ja se isto naljtim pa nerazgovaram nisakim ovde po dva minuta jednom me naljutio jedan ovde sto ima nik sar..t inace makedonac i nisam razgovarao nisakim 5 minuta jednom mi cak admin zavrnuo usi zato sto sam tog sa tim nikom sar..t nesto izvredjao pa nismo razgovarali 10 dana mislim tako nesto bese e sad smo opasni drugari ja i sar,,t lepo se igramo nesvadjamo se vise cak se i dopisujemo ponekad tako da sladjanko mozda i ja i ti budemo drugari kad naucis da se igras ALI PRVO MORAS DA BACIS RASLJE Odg: Metalne rašlje - sladjanko - 21-12-2012 Jos samo da ti kazem gde cu da ih bacim da ih nadjes? |