![]() |
|
Pomoc oko znakova - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Zanimljivi lokaliteti (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-25.html) +---- Tema: Pomoc oko znakova (/thread-2982.html) |
Odg: Pomoc oko znakova - grotagold - 06-01-2014 RADOST....RADOST I SAMO RADOST I VESELJE DA VAS SVE PRATI KROZ ZIVOT ;D ;D
Odg: Pomoc oko znakova - rimljanin - 06-01-2014 JESTE...POSLE MI SVI SRECNI I RADOSNI,A TI DA NAM ZAVIDIS ;D ;D ;DNIJE FER Odg: Pomoc oko znakova - grotagold - 06-01-2014 (06-01-2014, 05:54 PM)rimljanin link Piše: JESTE...POSLE MI SVI SRECNI I RADOSNI,A TI DA NAM ZAVIDIS ;D ;D ;DNIJE FER NEZAVIDIM JA NIKOME..VERUJ MI...NEK JE SAMO PRAVDE,POSTENJA I LJUBAVI MEDJU NAMA A ZA OSTALO CE DRAGI BOG DA SE POBRINE. ![]() P.S. Ovi znaci gore su jako dobri a moja namera je bila da zbunim neprijatelja da se nedosete i ne rckaju tamo gde im nije ni mesto ni vreme ni sudbina !!! Postavljacu zelim da pronadje znacenje i da ga Bog vodi da ne luta uzalud. A ako nenadje znacenje....potrudicemo se da pomognemo. PUNO SRECE
Odg: Pomoc oko znakova - himovich - 06-01-2014 Bog oprosti svima samo onome ko istina zna i ako nezna na ucicise kako treba samo da znate nije sala neko da se ne igra nije sala veliki poz svima i uspeh svima tu ste samo za malo poz Odg: Pomoc oko znakova - Imperator - 06-01-2014 Hvala puno. da ste nam Zivi i zdravi pa sve ostajuo ce bude... Grota,koja slika? prva,druga,treca? Odg: Pomoc oko znakova - grotagold - 06-01-2014 SVE TRI SLIKE IMAJU SVOJA ZNACENJA. AKO TI NIJE TESKO NAPISI DALI SU NA ISTOM TERENU ILI SU TO SASVIM 3 RAZLICITE LOKACIJE. OPISI JOS MALO OKOLINU (netrazim i nemoj da pises koji je to kraj) cisto da znas da kod ovih znaka nema nista ali upucuju na mesta gde ima. Kocke i pravougaonici u nacelu predstavljaju ukopane , uzidane ili ustemovane u stenu grobnice sa ili bez priloga. Sa dodatnim znacima vidim da ima priloga , krstovi ovako ocrtani ukazuju na pravac a ona spirala ima posebno znacenje. TRAZI MALO...NEMOJ SVE DA TI JA KAZEM....NA KRAJU CU DA TI TRAZIM PRIPADAJUCI DEO A ZNAM DA OD TOGA NEMA NISTA JER LJUDI POTPUNO PROMENE PAMET KAD IM OCI "ZAZUTE" OD SJAJA...I SVE SE ZABORAVI...BEZE I KRIJU SE I SAMO NA SEBE MISLE A ZABORAVLJAJU I NEBOJE SE BOGA. ZATO NISTA NE OBECAVAJ VEC SE POTRUDI ILI DA DETALJNIJE OPISES ILI KAD BUDES U MOGUCNOSTI USLIKAJ TEREN ZA BOLJA OBJASNJENJA. P.S. SADA TEKU VELIKI DANI....AKO UMES BICES SRECAN...NECU DA OBJASNJAVAM 8)
Odg: Pomoc oko znakova - Imperator - 06-01-2014 razumemo se ali ti ljudi... nisu dorasli meni,daj Boze da nadjemo nesto po tome sto mi drugi kaze,lako cemo za deo... price nisu bitne,dela i samo dela... Nisu na istoj lokaciji... ova slika gde je devojka na njoj i sve to drugo je na jednom kamenu na kojem sa druge strane ima i cizma... bilo sta da imas,javi i ne brini...znam kako je nemati...ko nije osetio,to i radi... Odg: Pomoc oko znakova - Srbinarodnajstariji - 10-01-2014 kao sto je i moj drug reko daj boze da nadjemo a taj ko nam je reko ,resenje, sigurno nece da ostane kratak za deo i da objasnim na 1 slici znakovi nisu uokvireni nego sam ja zaokruzio znake da znate da je to sve na posebnim kamenima Odg: Pomoc oko znakova - Volcen - 14-02-2014 Pozdrav druze. ![]() Prva slika, sve su oznake za grobove ili porodicne grobnice osim zaokruzenog krsta. Predji aparatom mozda ima neki sitnis. ;D Druga slika, prva dva krsta grobnice, treci krst pokazuje pravac, h sa tackom ako je na nekoj ploci uklesan lupaj stranu gde je tackina. Treca slika, prvi znak oznacava grob druga dva prvi put vidim. ![]() Mozda si se vec dzaba namucio ali eto mozda bude nekome od pomoci. ;D Odg: Pomoc oko znakova - kosac - 14-02-2014 Zdravo Volcen Nisam hteo da se javljam ali nisam mogao .... Prvo 4. IV je novog SAVREMENOG DATUMA.......... |druga slika nikako ne moze da pokazuje grobove jer je krst sa tackom iskljucivo putokaz iz vremena Rima ( u nekim delovima Srbije je krst i medjnik kamen,,da bi se razlikovao od ostalih kamenova)..... Trece znak koji pokazuje lik coveka i spirala puzna spirala koja ako cemo po tumacenju znaci okreni se iza znaka i videces dodatni znak.... Izvinjavam se ali vise necu da se mesam Pozdrav |