![]() |
|
Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-33.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-35.html) +---- Tema: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl (/thread-2212.html) |
Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - St.George - 10-09-2013 (09-09-2013, 11:46 PM)himovich link Piše: Veliki poz svima cudo mnogo komntarima svi znamo po ne sto i pisamo i svasta tu u forum ali sve je KLUC POP MARTIN HIMOVIC POZ SVIMA I Kluc @himovich -u daj ni kluc
Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - Shema - 10-09-2013 Uman covek je napravio i sahovsku igru u poredjenju sa tim ovo nije nista mislim da je vaznije pronaci vodenicu o poceti odatle ,kada se locira vodenica sve ostalo je decja igra Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - St.George - 11-09-2013 (10-09-2013, 04:18 PM)Shema link Piše: Uman covek je napravio i sahovsku igru u poredjenju sa tim ovo nije nista mislim da je vaznije pronaci vodenicu o poceti odatle ,kada se locira vodenica sve ostalo je decja igra ![]() most ne postoji, vodenica isto. vodenica postoi mali deo, ko zna sta je bio zna, ko ne zna- ne zna. i kad ga naces mesto, i sa detectorima lutaces kao lud i ne mozes da ga nadjes- kao ja. nisam proverio na 8 metara iz danasne tek reke, zasto se menjao korito. Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - falkon - 11-09-2013 I tako na tam na owam to ce si ostane nenajdeno... Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - mikiaj - 16-09-2013 I generalot da dojdel nemalo da go najde ![]() Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - St.George - 17-09-2013 (16-09-2013, 12:51 AM)mikiaj link Piše: I generalot da dojdel nemalo da go najde Generalot e pocinat. A da go najdel duri bil ziv ne veruvam deka nemalo da go najdi. Znaci nikoj nema dokument za ova od clenovite na forumot? Neko mozda zna kako da se dodje do arhiva Tajne Sluzbe Jugoslavije KOS? Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - mangir - 18-09-2013 A be brat ima vo Prilep eden star prch da ne go imenuvam poraneshen KOS-ovec toj se fali deka toj prv doznal za ova so ti sega go kazuvas demek go znael i vnuko na turcinot i drugi mi ti prikaski i taka natamu, a muabeto mi bese deka toj se otepa od setanje 30 godini po Crna i izlaga kojznaj kolku lugje i od seto toa -nisto.Koga toj ne uspeal dosega site drugi sedete si madro oti ili e zemeno dosega ili pak e laga celata prikaska. Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - himovich - 18-09-2013 Banka od Bitola vise nema preselena e orginalot e kaj POP MARTIN bankata bila TURSKA BANKA POZ Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - mangir - 19-09-2013 A be Himovich brat barem ednash da te razberev sho sakash da kazhish, pa da umrev da na zhalam.Ne znam sho e rabotava ili so mene ili so tebe, bash bi sakal da se vidime vo zhivo da se iznaprajme muabeti, pa koj razbra razbra a koj ne, ne.Koj mu e kriv sho ne razbral. Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - St.George - 19-09-2013 (19-09-2013, 07:26 AM)mangir link Piše: A be Himovich brat barem ednash da te razberev sho sakash da kazhish, pa da umrev da na zhalam.Ne znam sho e rabotava ili so mene ili so tebe, bash bi sakal da se vidime vo zhivo da se iznaprajme muabeti, pa koj razbra razbra a koj ne, ne.Koj mu e kriv sho ne razbral. @Himovich pojma nema so da go razberes, ni dokumenti ima ni pak znae : :-X :o ;D
|