![]() |
|
O vecno gorucim lampama drevnih predaka - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Priče i legende o zakopanom blagu (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-24.html) +---- Tema: O vecno gorucim lampama drevnih predaka (/thread-1980.html) |
Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - BrankoV - 10-12-2014 (05-12-2014, 01:41 AM)pehina11420 link Piše: A,postoji li,igde,jos neka,"neugasena"...." евербурнинг лампa"?ozdrav V.A.........dugo te nije bilo...... Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 Postovani,kolega,Timplok,...nismo se verovatno,razumeli,zato sam napisao da bih bio srecan da nam objasnite na osnovu Vasih saznanja,posto mi je tako delovao Vas post.."da znate"..da to postoji. Izvinjavam se,ako sam pogresno razumeo i srdacan pozdrav. Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 (10-12-2014, 11:44 PM)BrankoV link Piše: ozdrav V.A.........dugo te nije bilo...... Postovani ,Branko V.....neznam na koga mislite,kada kazete V.A ? Ja sam V.P.,neverujem da smo se upoznali ili mozda jesmo? Ispravite me,ako gresim. Pozdrav. Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - bata1 - 11-12-2014 mene se cini da se gestapo isfiltrirao medju nama...mozda gresim Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 (11-12-2014, 12:40 AM)bata1 link Piše: mene se cini da se gestapo isfiltrirao medju nama...mozda gresim Da,pogresio si.Ne kaze se..."isfiltrirao",vec...infiltrirao" ....velika je razlika u terminologiji te reci. Pozdrav. Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - bata1 - 11-12-2014 izvinjavam se kolega i na recniku i na pravopisu. Samo se salim,nadam se da se niko nije nasao uvredjenim. Ali moramo biti svesni da svakojaki likovi posecuju,pa i ovaj nas,forum. Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 (11-12-2014, 01:00 AM)bata1 link Piše: izvinjavam se kolega i na recniku i na pravopisu. Samo se salim,nadam se da se niko nije nasao uvredjenim. Ali moramo biti svesni da svakojaki likovi posecuju,pa i ovaj nas,forum. Nema potrebe ni zakakvim izvinjenjima,samo sam Vas ispravio,bez zle namere.Inace to nije nista novo u danasnje vreme...sve je podlozno pracenju,pogotovo javna komunikacija. Mada netreba padati pod uticaj,"teorija zavere" ili cega jos slicnog,pogotovo sto smo mi samo jedna kap u moru.Ove forume vise ne posecuju u toj meri,"drzavni organi",koliko,oni drugi,mnogo,opasniji "po zdravlje" nacije i naroda. Ta razna "drustva" i "udruzenja",prave mnogo vise stete od svih ostalih,kojih se,kao,nesto pazimo.Nesmotrenim komentarima o nekim saznanjima,samo 'hranimo" njihovu neutoljivu zelju za famoznim "relikvijama" koje njih ponajvise interesuju,ali to je presiroka tema i bezobzirno je da kvarimo post,ovog clana koji zapoceo nekom pricom koja vodi u sasvim drugom smeru. Ionako se o tim "drustvima" dosta pricalo i na ovom sajtu,ali ocigledno,da ono sto je manje razumljivo za siri auditorijum,brzo pada u zaborav. Izvinjavam se,postaviocu posta,sto mu kvarimo temu,ovim komentarima. Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - marsovac - 11-12-2014 Lampa postoji (ako mogu da je tako nazovem); drzi je konjanik na konju (logicno) u LEVOJ ruci a u desnoj ruci drzi MAC... Sto se vise priblizavate konjaniku Svetlo se POJACAVA - ima svetlo-plavu boju (mlecnu) jako prijatnu... iza konjanika nalaze se VELIKA DVOKRILNA VRATA od..... Marso Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 (11-12-2014, 01:00 AM)bata1 link Piše: Ali moramo biti svesni da svakojaki likovi posecuju,pa i ovaj nas,forum.
Odg: O vecno gorucim lampama drevnih predaka - pehina11420 - 11-12-2014 (11-12-2014, 05:56 AM)Dr. Marsovac link Piše: Lampa postoji (ako mogu da je tako nazovem); drzi je konjanik na konju (logicno) u LEVOJ ruci a u desnoj ruci drzi MAC... Sto se vise priblizavate konjaniku Svetlo se POJACAVA - ima svetlo-plavu boju (mlecnu) jako prijatnu... iza konjanika nalaze se VELIKA DVOKRILNA VRATA od..... Ajde Dr. otvorite se malo...vidim da vladate materijom
|