Zakopano blago u Srbiji
Egipatsko zlato ?! - Oblik za Štampu

+- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Priče i legende o zakopanom blagu (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-24.html)
+---- Tema: Egipatsko zlato ?! (/thread-670.html)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Odg: Egipatsko zlato ?! - caja - 25-08-2017

Postovani KOSAC budi ljubazan i postavi slike i lokaciju tog rudnika na javnom catu a ne na pp,dozvoli da svi uzivamo i mastamoo tom rudniku,ako hoces da nam pomognes onda pomozi svima bez selekcije a ne samo nekim odabranim na pp.S postovanjem Caja iz banata

Odg: Egipatsko zlato ?! - Vudi Alen - 27-08-2017

Postovani g.Amater1(Kosac),g.Despot i g.Crni,

ponovo pisem na ovu temu jer je ostala nedovrsena.

Za g.Kosaca:

1.Da li su lokacija gde se nalazi Egipatsko zlato i lokacija gde je Kovceg koji je nasao Nastasije jedna te ista lokacija?

2.Da li mozete nesto vise da kazete na temu magaze Cara Dusana?

Za g.Despota:

1.Da li je lokacija koju Vi spominjete sa Egiptskim zlatom i kovcegom ista ova o kojoj prica g.Kosac?

2.Kako tu pricu dovodite u vezu sa premestenom magazom koju je prenosio Hajduk Veljko?Ja imam opis za to mesto i bas sam se zacudio da ga spominjete jer sam mislio da pored mene to imaju samo jos trojica.Koliko znam tu je bio i spominje se Karakolja.

Za g.Crnog:

1.Da li je lokacija pecine na kojoj je sunce na ulazu isto sto i magaza Cara Urosa kod Gamzigrada?

S postovanjem,

Vudi Alen

Odg: Egipatsko zlato ?! - despot9 - 27-08-2017

Da,spominje se Kara Kolja i crno zavestanje.

Postovani g.Despot9,

za to znam taj deo nesme da se dira,a ostalo je slobodno.

Kakav je Vas stav oko lokacije Egipatskog zlata i kovcega?

Mozemo i na pp o tome ili preko mejla.

S postovanjem,

Vudi

Lokaciju sam napisao gde je. Moje licno misljenje je da je to zlato koje je sakrio rimski car Maximian Daja pred svoju smrt. Za to postoje i istorijski podaci.

Postovani g.Despot,

jer mozete da me navedete na stranicu na kojoj ste pisali o tome gde je jer mi je to ocigledno promaklo?

Takodje jer mozete da citirate taj istorijski podatak kao referencu?

S postovanjem,

Vudi

Poslao sam vam PP

Postovani g.Despot,

hvala odgovorio sam.

Nadam se da ce i g.Kosac i g.Crni da se jave sa komentarima.

S postovanjem,

Vudi

Odg: Egipatsko zlato ?! - crni1 - 31-08-2017

(27-08-2017, 02:13 AM)Vudi Alen link Piše: Postovani g.Amater1(Kosac),g.Despot i g.Crni,

ponovo pisem na ovu temu jer je ostala nedovrsena.

Za g.Crnog:

1.Da li je lokacija pecine na kojoj je sunce na ulazu isto sto i magaza Cara Urosa kod Gamzigrada?

S postovanjem,

Vudi Alen
Ako mislite da je u neposrednoj blizini Gamzigrada onda nije,ovo je pravom linijom prema zapadu (pomogao mi je Google) tačno 40,87km.
U blizini je nakadašnjeg glavnog puta za Vidin,najbliža velika reka je Resava,najveća planina Sokolica-Beljanica.Pećina sa Suncem je okrenuta prema jugu,rudnik je ispod nje a još malo ispod je jak izvor vode poznat kao atraktivno izletište.
Od magaza naših careva i kraljeva jedino sam od starih čuo priču za pećinu cara Lazara koji je sa malobrojnom vojskom ušao u Lazarevu  a izašao na drugi kraj kod reke Do ili Suhi Do.
Druga pećina navodno magaza kralja Milutina po priči u pećini ima sto na njemu pehar,knjiga i mač,ja to nisam video jer nisam mogao ući do kraja,5-6 metara koliko sam ušao bilo je ćupova sa nekom gustom tečnošću,sličnom kao med,ta tečnost kad se baci strašno pravi exploziju.Dalje nisam mogao jer su ćupovi bili sve bliže i nisam mogao da stajem između a ispred je hodnik pećine imao krivinu tako da nisam mogao ništa ni da vidim.
Iz meni neobjašnjivih razloga taj ulaz više ne postoji,sada je to izgleda kao da je neko gurnuo stenu i zatvorio ulaz,slično kao kad u jednom trenutku vidite otvorenu fioku a u drugom ona je zatvorena (nije minirano,niti se vidi bilo kakav rad).

Odg: Egipatsko zlato ?! - Vudi Alen - 31-08-2017

Postovani g.Crni,

hvala Vam na odgovoru.

Da li 40 km racunate od svog mesta ili Gamzigrada?

To definitivno nije ista lokacija kao magaza Cara Urosa.

Za magazu Kneza Lazara tu gde je spominjete meni je nepoznato mesto.Inace znam za jos 3mesta koja vaze za Lazareve magaze.

Milutinova magaza,zar ovo sto pisete nije Miljkovac kod Nisa?Njegova magaza je tamo premamojim saznanjima.

S postovanjem,

Vudi