![]() |
|
Egipatsko zlato ?! - Oblik za Štampu +- Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Priče i legende o zakopanom blagu (https://www.zakopanoblagosrbija.com/forum/forum-24.html) +---- Tema: Egipatsko zlato ?! (/thread-670.html) |
Odg: Egipatsko zlato ?! - supermario - 20-06-2014 Patuljak Prijepolje se nalazilo na Dubrovackom putu vrlo prometnom u to doba i takodje ako znas gde je bila Raska i grad Ras stara drzava Nemanjica znas da je Prijepolje u centru te oblasti. Grota zahvaljujem. Re: Egipatsko zlato ?! - Vudi Alen - 09-07-2015 Postovani forumasi, malo vise sam istrazivao ovu temu na terenu i moram reci da pored toga sto je g.Kosac rekao,ono sto je pisao g.Crni1 je najblize istini.To mesto jeste u Istocnoj Srbiji.A da g.Kosac moze da oceni da li sam na pravom tragu reci cu i ovo:preko puta reke nalaze se takodje 2 nivoa ispod zemlje sa hodnicima kao i 2 Crkve,ulaz koji je bio moguc iz Hrama na povrsini je zatvoren pre 20 i vise godina zbog nesrecnog slucaja.Nemam plan ni opis vec je to moje istrazivanje. Reci cu i ovo:Kralj Aleksandar je mislio da je ta lokacija grad Zrnov na Avali pa je krenuo u potragu i prakticno srusio Zrnov a da nisu nasli to sto se ocekivalo i o tome postoji privatna prepiska sa jednim gospodinom iz Francuske. Sto se tice Dusanovog trezora,neznam kako ste to pomesali sa ovom temom i znam da g.BrankoV ima neke argumente za jug Srbije,medjutim glasam za teoriju g.Kosaca da je i to u Istocnoj Srbiji jel tako pise zadnji Pop Martin u jednoj od 10 svezaka na tu temu. S postovanjem, Vudi Alen Odg: Egipatsko zlato ?! - vecko - 30-09-2016 Postovani Vudi Tacno je ovo sto ste napisali. ne znam odakle vam ali se slaze Odg: Egipatsko zlato ?! - vecko - 30-09-2016 Iskoristio sam ovo slobodno vreme i isao na tom lokalitetu .Tu u blizini se nalazi grad (po nekim starim podacima tri sada hoda veliki) ispod zemlje. Sve u svemu mnogo zanimljiv teren. Poznaju se u steni useci za dizalice... Napokon sam otkrio mesto gde je ulaz zatvoren 1759. Ali o tome cu pisati kada padne sneg i slike postaviti... Odg: Egipatsko zlato ?! - beli358 - 04-05-2017 pozdrav svima. u nekoj pecini pronadjene su ove sekirice,da li one imaju veze sa egiptom? http://www.upslike.net/image/JJfMb http://www.upslike.net/image/JJTlq Odg: Egipatsko zlato ?! - vecko - 30-05-2017 Poštovani Da nastavim gde sam stao sa ovom temom. Ovo vreme dok me nije bilo išao sam da istražujem i temeljito sam sve ispitao. Sada sa sigurnošću mogu reći da je rudnik zlata u Srbiji. Ušao sam u jedno sporedno okno koje je bilo dugačko oko 300 metara a glavni rudnik je zatvoren kao što sam i pisao. U rudniku se nalaze tragovi zlatoniosne žile debljine možda 1mm a i manje.Doneo sam nekoliko uzoraka i ovo smo potvrdili na fakultetu. Tu postoji i veliki nalaz srebra ali koliko sam primetio nije mnogo eksploatisana ruda. Raspitivao sam se kod najstarijih ljudi ali slaba vajda niko nema informacije koje su mi mogle potvrditi tačno mesto ulaza u glavno okno. Ali po planu i jednom slučajnom obrušavanju zbog jakih kiša našli smo skoro sa 99% sigurnošću ulaz. Naravno mnogo je potrebno da se radi ali ovo je za Srbiju i doći će dan da će ovo da koristi Srbiji. To je što se tiče rudnika izlata .Ono najinteresantnije je da tamo stvarno postoji veeeliki rimski grad i ogromno prostranstvo jalovine. Momci koji su išli aparatima iznalazili su fibule , denare i male figurice... Tako da je ito potvrđeno da je tačno i da nije legenda a sada najlepša stvаr aparatom лоза м uspeli smo da lociramo odaje pod zemljom... uskoro slike.. Odg: Egipatsko zlato ?! - kraguj - 02-06-2017 Citat Amater 1: Sada sa sigurnošću mogu reći da je rudnik zlata u Srbiji. Ušao sam u jedno sporedno okno koje je bilo dugačko oko 300 metara a glavni rudnik je zatvoren kao što sam i pisao. U rudniku se nalaze tragovi zlatoniosne žile debljine možda 1mm a i manje.Doneo sam nekoliko uzoraka i ovo smo potvrdili na fakultetu. Tu postoji i veliki nalaz srebra ali koliko sam primetio nije mnogo eksploatisana ruda. Raspitivao sam se kod najstarijih ljudi ali slaba vajda niko nema informacije koje su mi mogle potvrditi tačno mesto ulaza u glavno okno. Ali po planu i jednom slučajnom obrušavanju zbog jakih kiša našli smo skoro sa 99% sigurnošću ulaz. Naravno mnogo je potrebno da se radi ali ovo je za Srbiju i doći će dan da će ovo da koristi Srbiji. Поштовани, потпуно се слажем да би то за Србију могло бити од користи, али са неким другим властима што данас, као и у дужем временском периоду раније, нажалост није случај. Ове власти би таква сазнања одмах уступиле својим страним газдама, и то за мале паре али уз добру личну провизију и као залог продужетка њиховог опстанка на власти!!!?? Зато добро пазите шта радите, Косач по оваквим питањима сигуран сам да не би откривао оно што не треба и што још увек није време. Боље је та сазнања поделити са неким ко ће сигурно део тих пара уложити прво у рушење издајника и довођење нормалних и поштених људи на власт а касније у обнову 7 векова пљачкане Србије!!??? Odg: Egipatsko zlato ?! - vecko - 02-06-2017 Lepo sam napisao doci ce dan???!!!!!! :-X Odg: Egipatsko zlato ?! - kraguj - 05-06-2017 Inace za one koji ne znaju u Rumuniji -Montana rudnici zlata, narod se pobunio i svim silama pokusavaju da najure strane gazde koje su njihovi politicari pustili da vade zlato uz rudnu rentu od 20%!!! Ovi nasi trenutno ustupaju nasa rudna bogatstva uz rentu od 5% i manje i niko se ne buni, mada i to niko ne kontrolise tako da ce to da ispadne i mnogo manje u korist i uglavnom na stetu Srbije!!! Naravno treba da se zna da su ovakvi poslovi praceni zaposljavanjem svega nekoliko stotina ljudi, ali su zato devastacije okruzenja strasne. Unistavaju se citave planine i krajolik iseljavaju citava naselja a da ne govorimo o trovanju uzeg i sireg okruzenje pod uticajem ekstremnog otrova cijanida koji se najvise koristi za ispiranje zlata iz rude, a koji truje zemlju, reke, jezera i podzemne vode !!! U pocetku tu je velika prica o zaposljavanju, stranim investitorima i ekonomskim efektima a na kraju od toga narod dobije suplje nista, domaci politicari neku crkavicu a drzava i buduca pokolenja ostaju osiromaseni sa eksploatisanim rudnim bogatstvima !!! Odg: Egipatsko zlato ?! - Vudi Alen - 06-06-2017 Postovani g.Amater1, ako ste za saradnju povodom ove teme javite se na pp ili mejl. S postovanjem, Vudi |